У червоній куртці, мікроспідниці та у компанії близьких: Надя Дорофєєва святкує свій 34-й день народження

Для допису, присвячений дню свого народження, зірка обрала яскравий образ з останнього кліпу. Вона запевнила, що після 30-ті життя тільки починається.

Сьогодні, 21 квітня, популярна українська виконавиця відзначає своє 34-річчя. З нагоди свята, Надя Дорофєєва опублікувала новий допис у своєму Instagram.

Для фото, що прикріплені до нового поста, жінка обрала яскравий образ зі свого останнього кліпу. До речі, стрім з Лебігою, на якому вони презентували спільний трек назбирав понад 6 мільйонів гривень, які направили на потреби Азову та постраждалим від російської атаки у Чернігову 17 квітня. Вона одягнута у шкіряний костюм червоного кольору з короткої куртки та мікроспідниці. Образ завершила шикарною зачіскою у стилі 90-х.

Надя Дорофєєва святкує свій 34-й день народження
Надя Дорофєєва святкує свій 34-й день народження

Зірка розповіла, що у дитинстві вважала людей віком 30+ старими, але зараз її думка кардинально змінилася. За переконаннями Наді, життя тільки починається. Вона зрозуміла, що це найкращий період, адже вона позбулася переконань, що мусить подобатися всім та прийняла себе такою, якою вона є.

Під дописом вже назбиралося чимало привітань від зіркових колег. Окрім підписників, жінку привітали Єфросиніна, Нікітюк, Саніна, Альона Альона та багато інших. А ось колишній чоловік Володимир Дантес, поки мовчить.

“Надь, є доказова база, що навіть після 40 не вмирають!! Обожнюю тебе, моя Додоша! Захоплююсь і відчуваю, що все тільки в тебе починається”, “З Днем Народження! І не плач більше”, – написали знаменитості під постом.

Крім того, офіційний чоловік Дорофєєвої, Міша Кацурін показав, як почався день іменинниці. Чоловік виклав фото, на якому Надя ніжиться у ліжку в компанії двох його дітей. Поруч з іменинницею стоять два гарні букети, одна композиція зроблена з сухоцвітів, а інша разюче відрізняється – це шикарна композиція у салатових тонах.

Надя Дорофєєва святкує свій 34-й день народження
Надя Дорофєєва святкує свій 34-й день народження

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?