|
18.06.2021 17:38

Чотириногий клептоман: звичайний чіхуахуа обікрав усіх сусідських псів та став головним героєм мережі

Смішна історія, у якій головним героєм став представник однієї з найменших пород собак в світі.

Чотирилапий, маленький і дуже милий злочинець на ім’я Френк став головною сенсацією цього тижня. Собака виявився справжнім крадієм, а володарка пса здала його з усіма доказами.

Звідки Френк і як знайшлися крадені речі?

Цуценя породи чіхуахуа.

Звичайно жителька Техасу, Об’єднані Штати Америки, Кортні Лайл є володаркою трьох собак. Серед них найменша — представник породи чіхуахуа маленький Френк, який, як виявилося, дуже ласкавий та милий песик, що вважає себе набагато більшим за своїх собак-сусідів.

Кортні є активною споживачкою у магазинах для тварин і завжди купляє зоотовари. Так як в неї аж три улюбленці, вона ніколи не дивується, коли чергові іграшки втрачаються безповоротно під час прогулянок і просто замовляє нові. Але яким ж було його здивування, коли вона знайшла на задньому подвір’ї цілий склад.

“У мене вже давно є підписка на іграшки (…), які приходять поштою і накопичуються, – поділилася власниця чихуахуа, яка також має вівчарку і лабрадора. – Втім, іграшки почали зникати”.

Дівчина просто вирішила покосити газону траву на задньому подвір’ї і знайшла в кущах цілі купи іграшок, які належали не тільки її собакам, але й сусідським цуценятам. Злочинця вона вирішила не прикривати, а сфотографувала його поряд з трофеєм та опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Мовляв, ось він злочинець.

Звісно ж розлютитися на такого малюка-красеня просто неможливо. В усіх свої пристрасті, і очевидно у Франка є невеличка клептоманія. Добре, що його цікавлять лише іграшки для тварин.