Як виглядають та скільки коштують зіркові пухнастики: песики Насті Каменських, Лесі Нікітюк, Білик та інших

Ці пухнасті малюки прославилися в мережі не менше, ніж їхні власники.

Усім потрібні вірні друзі. Іноді дуже важко знайти їх серед людей. Тоді на допомогу приходять четвероногі красені, з якими і час провести не сумно, і можна налагодити потужний зв’язок. Усі мріють про собаку чи кота, однак не у всіх є гроші на утримання цієї чи іншої породи. Тим не менш, у зірок такої проблеми немає. Виникає інша: з ким залишити тварину, коли робота забирає увесь час.

Настя Каменських

Мімі – французька болонка породи бішон фрізе і є чотириногою подружкою української поп-виконавиці Насті Каменських.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк завела Рафіка, собаку породи уест хайленд уайт тер’єр. Звичайно, тепер Рафаель позує на фотографіях в Лесею на в іі Instagram. Але, у собачки є и своя особиста сторінка.

Ірина Білик

Співачка Ірина Білик цього року обзавелася великим другом маленького розміру. Фотографію з песиком зірка розмістила 28 лютого на своїй сторінці в Інстаграм.

На фото той-тер’єр з дуже серйозним обличчям безстрашно видерся на голову здоровенному бульдогові. Останній, щоправда, не справжній – зображений на диванній подушці.

“Мій безстрашний друг вельми задоволений собою! А вам подобаються великі чи маленькі собаки?”, – написала зірка під фото.

Шанувальників великих і маленьких собак серед фоловерів Білик виявилося приблизно порівну. А у деяких є і великий безстрашний друг, і маленький.

Ольга Фреймут

У Фреймут є пес Лунтик. Телеведуча розповіла, що у дочки Злати сильна алергія на шерсть, але вона все одно хотіла собаку. Так що в ніч з 18 на 19 грудня, традиційно в сім’ї Фреймут, Святий Миколай приніс подарунок. Цього разу, виконавши мрію Злати – гіпоалергенного йоркширського тер’єра.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.