|
25.06.2021 14:27

Повернення додому: жінка знайшла пса, якого загубила 11 років тому і вже не сподівалася зустріти його знову

Іноді доля забирає в нас щось важливе, а згодом робить приємні сюрпризи.

В англійському селі Бакленд Ньютон сталася захоплююча подія. Родина зустрілася зі своїм собакою через 11 років після її зникнення.

Деталі зникнення

Маленька Крампет до зникнення

Джек-рассел-тер’єр на прізвисько Крампет втекла з дому в 2010 році, коли їй було всього три місяці. Перший час володарка цуценя Сара Ковелл разом з чоловіком і дочками тижнями шукала його по окрузі, але знайшла тільки зараз завдяки вживленому мікрочіпу.

Знахідка

І ось, через 11 років після втрати, Крампет повернулася додому.

“Мені подзвонили ветеринари швидкої допомоги для тварин в Борнмуті і сказали, що знайшли мою собаку. Моя перша думка – комусь із моїх трьох тер’єрів вдалося вибратися з двору. Коли дівчина сказала, що вони подивилися мікрочіп і собаку звуть Крампет, я не повірила. Від шоку я мало не впала з велосипеда. Я вже не вірила, думала, ми втратили її назавжди. Так здорово, що вона повернулася додому”, – каже Ковелл.

Коли Крампет знайшли, вона безцільно бродила по набережній. Обстеження показало, що у собаки пухлини в обох вухах. Через це вона повністю оглухла, також у неї проблеми з серцем. Володарка собаки припускає, що хтось знайшов цуценя і увесь цей час був її володарем, а коли стало відомо про проблеми зі здоров’ям, позбавився собаки.

“Здається, хтось підібрав її в дитинстві, а коли вона постаріла і стало відомо, що доведеться оплачувати величезні ветеринарні рахунки, її викинули”, – припускає Ковелл.

Вона зараз лікує Крампет в клініці і шкодує, що не була поруч в кращі роки свого вихованця. Але война дуже сподівається, у них ще буде час побути разом.