|
04.01.2022 23:23

Найкращі привітання з Різдвом Христовим 2022: готові вірші та проза, які нікого не залишать байдужим

Найкращі привітання з Різдвом Христовим 2022 ви можете знайти у нашій статті. У нашій підбірці ви знайдете різдвяні привітання для дітей та дорослих.

У свято Різдва Христового важливо не тільких провести цей день з рідними, але й привітати усіх тих, до кого ви не байдужі. Це свято стало особливим не тільки для людей, які вірять в Бога, але навіть для тих, хто втратив свою віру. Традиції, сім’я та релігійні почуття роблять цей день особливим. Таким, у який ми хочемо отримати повідомлення від близьких та друзів. Ми підготували для вас добірку привітань з Різдвом Хоистовим, які допоможуть вам у цій нелегкій справі.

Найкращі привітання з Різдвом Христовим 2022

Найкращі привітання з Різдвом Христовим 2022

Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято бажаю миру і добра, любові і щастя, благополуччя, успіху і міцного здоров’я. Нехай ангел-хранитель оберігає вас і ваших близьких від усіх бід, а в душі запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!

З Різдвом Христовим! Це найчудовіший і найчарівніший день у році. Нехай світле свято наповнить будинок теплом і радістю, близькі люди будуть завжди здорові і щасливі! Нехай серце кожного в цей світлий день наповниться миром і добром!

Бажаю на Різдво теплого полум’я біля каміна, любові та затишку в домашній атмосфері, коли з полум’я стрибають дрібні яскраві іскорки надії, коли теплі долоні рідних вселяють віру в щасливе майбутнє, а зверху Господь благословляє щастям!

Багато-багато років тому народилася людина, яка всім допомагала і бажала усім добра. Ми бажаємо Вам щастя і удачі! Ми бажаємо Вам побачити сліди з минулого всередині себе. Не обманюйте один одного! Не ображайтеся на інших. Це Вам під силу. З Різдвом!

Різдво дарує божественну силу, натхнення, невичерпну енергію. Нехай яскраві враження приносять вам радість, життя буде цікавим. Миру вашій родині та щастя кожному!

Вифлеємська зірка на небі засяяла і світлом своїм осяяла наші душі, подарувала надію, зміцнила віру, запалила в серцях полум’я любові. З великим Різдвом вас! Нехай те чудове світло зберігає вас на всіх життєвих дорогах, дарує щастя та радість.

У прекрасне свято Різдва, коли увесь світ горить вогнями, чекає чуда, коли люди поспішають до своїх рідних, тому що любов – найголовніше що є на світі, я бажаю вам щастя! Нехай Різдво подарує вам його, а ви тримайте щастя міцно і насолоджуйтеся їм все життя!

На столі – свята вечеря.
Вся родина – за столом.
Відчиняє ангел двері
Позолоченим крилом.
Благу вість нам сповіщає
Про народження Христа.
В хаті свято розцвітає,
Гріє душу доброта.
Пахне сіном і кутею.
Сяє зірка. Сніг скрипить.
І колядка над землею
З білим ангелом летить

У зимову світлу днину
Народилася Дитина.
Чиста-чиста, мов сльозина,
Божий Син, свята зернина.
І донині нам сіяє
Віфлеємськая зоря.
Ніч Різдвяна світла й чиста,
Небо в зорянім намисті.
Щастя й радості багато
Нам несе Різдвяне свято.
І щоразу воно нове –
Свято свят – Різдво Христове!