Місяць у знаку Зодіаку: що він означає і як впливає на життя

Астрологи розповіли, як впливає Місяць на життя, коли проходить через наш знак Зодіаку. Знаючи це, можна повернути життя в кращу сторону, адже все сприятиме цьому.

Місяць в Овні 

У цей час Овни готові до рішучих дій і сповнені ентузіазму. Тому це сприятливий час для нових починань. Але будьте обережними, щоб не розпалити конфлікт чи зробити необдумані вчинки.  

 Місяць в Тільці  

Тельці відчувають у цей період стурбованість щодо фінансів та майна. Але це хороший час, щоб зробити хороші грошові вкладення, здати в оренду майно або відремонтувати приміщення. Астрологи не радять стояти на одному місці і змушують рухатись вперед.   

Місяць в Близнюках 

Коли Місяць проходить через знак Близнюків, вони починають більше спілкуватись і цікавитись новинами навколо себе. Місяць радить проводити важливі переговори, презентації та домовленості. При цьому не відволікайтесь від своєї справжньої мети.  

Місяць в Ракові 

Якщо місяць проходить через Рака, то він відчуває більшу емоційність і може краще співпереживати оточуючим. Це вдалий час для домашніх справ і вирішення сімейних питань, адже ви порозумієтесь, якщо до цього були конфлікти. При цьому уникайте критики і не піддавайтесь негативним емоціям.  

Місяць і знаку Зодіаку
Місяць і знаку Зодіаку

Місяць в Левах 

Цей період пророчить Левам щедрість і любов. Тому це сприятливий час для хорошої підтримки і щасливих випадків. Але краще уникнути надмірної трати грошей і зарозумілості з колегами. 

Місяць в Дівах  

Місяць у цьому знаку Зодіаку хороший  для виконання конкретної роботи, яка вимагає точності, виваженості і раціонального підходу. Цей час відмінний для важливих покупок і продаж та організації роботи. Але уникайте критики у свою сторону, вона може бути не коректною та образити вас.  

Місяць в Терезах  

Місяць у Терезах чудовий для роботи в команді над спільними проектами. Тому буде добре укласти нові союзи, проводити переговори та вирішити важливі питання. При цьому уникайте ворожнечі.  

Місяць в Скорпіонах 

Це хороший період, щоб проявити сою пристрасність, чуттєвість і емоціональність. Кожна почата справа буде мати свій успіх і приноситиме дохід. Прекрасний час для укладення важливих угод але поганий для того, щоб розкривати свої плани оточуючим.  

Місяць в Стрільцях 

Для Стрільців цей період дає можливості для розширення кругозору. Тому це хороший час для подорожей та поїздок. При цьому будьте відповідальними і не погоджуйтесь на сумнівні авантюри.  

Місяць у Козерогах 

Вдалий час для ділових зустрічей, присвячених обговоренню довготривалих проектів і планів на майбутнє. Те, що так любить цей знак Зодіаку. Але уникайте поганого настрою, депресії та надмірної суворості.  

Місяць у Водоліях 

Це хорошій період для спонтанних рішень і оригінальності. Тому добре зустрічатись з друзями, яких давно не бачили і пов’язувати свої інтереси з новими сферами. Астрологи радять у цей час не протистояти думкам оточуючих.  

Місяць у Рибах 

Хороший час, щоб довіритись інтуїції та відкрити у собі приховані здібності. Однак уникайте сумнівних особистостей, які можуть вас обдурити. 

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.