|
27.10.2020 13:48

Сім’я отримала листівку через 100 років після відправлення — настільки сильно пошта ще не спізнювалася

Листівка для сім'ї була надіслана ще в липні 1920 року. До своїх власників вона дійшла, подолавши 200 кілометрів, які розтягнулись на 100 років. Розповідаємо про незвичайну ситуацію однієї сім'ї із Англії.

На килимку одного із будинків у невеличкому містечку Норідж, що в Англії, її власниками була знайдена дивна листівка. На ній зображено собор Св. Павла, яке несло послання до якоїсь Єви. На листівці написано, що автору дуже шкода за довгу відповідь на її лист і вони з нетерпінням чекають її у себе в дома. З підпису стає зрозуміло, що листівку відправила кузина Флоррі.

Цю листівку знайшов чоловік, який проживає у будинку і він не впевнений, хто саме залишив її на килимку: листоноша чи хтось інший.

По даті відправлення було зрозуміло, що пройшло вже 100 років і вірогідно, листівка весь цей час лежала в сортувальному центрі в Норіджі, чекаючи, що її все-таки побачать.

Як цікава знахідка могла пролежати стільки років незаміченою

Листівка

Власники будинку, де було виявлено таку знахідку, знайшли нащадків Єви, якій була адресована листівка і вони розповіли цікаві і неочікувані деталі. На той час Єві, їх бабусі, було тільки 9 років і вона жила за вказаною на листівці адресою. Разом з нею проживали її батьки, брати та сестри. Парадокс, але через деякий час Єва стала керівницею поштового відділення. А через певний час вона разом зі своїм чоловіком відкрила магазин сувенірів та листівок.

Потові представники заперечують, що листівка могла загубитись в сортувальному пункті, адже компанія регулярною їх перевіряє. Вони вважають, що недавно її хтось поклав до поштової скриньки.