|
02.02.2023 19:52

Як виглядають дружини ветеранів футбольного клубу “Шахтар”: Пятова, Степаненка та інших легенд

Певно, кожна дівчина у своєму житті хоч раз думала про чоловіка-футболіста, адже вони всі такі гарні, сильні, а також, зазвичай вірні, тому що часу на дурниці та інших жінок у них немає. І що це якщо не мрія?

Зазвичай чоловіки–футболісти не мають часу на побудову стосунків, оскільки в них постійно тренування, матчі, виїздні та домашні. Але ж є і періоди для відпочинку, коли є перерви між сезонами. І ці моменти гравці футболу не втрачають дарма. Саме тому, більшість з них мають міцні родини.

Наприклад у футбольному клубі “Шахтар” є такі гравці, яких можна сміливо назвати іетеранами клубу, оскільки вони неначе все життя присвятили одній команді та навіть не збираються уходити. Але й особисте життя встигли налагодити і воно є щасливим.

Андрій Пятов

Андрій є справжньою легендою донецького “Шахтаря”, адже у команді він з 2006 року. І саме Пятов вважається одним з найкращих вратарів в Україні. Пятов ветеран команди, оскільки наразі йому вже 38 років, а він все ще грає, та грає відмінно.

А от щодо особистого життя, то Андрій давно одружений, і його обраницю звуть Юлія. Жінка народила футболісту 4-х дітей, донечок Дашу, Мілану та Мію і сина Лева. Пара разом вже 17 років, уявити тільки, немов ціле життя. Судячи з постів Юлії в instagram, в їз родині панує щастя, взаєморозуміння та гармонія. І часті відрядження чоловіка не є привідом для сварок чи ревнощів. Видно, що жінка Пятова доглядає за собою і варто сказати, після 4-х пологів має неперевершену фігуру. Юля білявка, і дуже мудра жінка.  Тож, для Андрія його родина є опорою.

Тарас Степанеко

Тарас є невід’ємною частиною команди “Шахтаря”, оскільки він півзахисник, до того ж супер професійний. Свою задачу на полі Степаненко завжди виконує на мільйон відсотків, через що його і цінують у клубі. У складі команди він з 2010 року. Тож, Тараса також можна вважати ветераном “Шахтаря”.

У свої 33 роки Тарас вже 10 років має шлюб з дівчиною на ім’я Маргарита, вона тендітга та дуже красива. А також матуся 3-х синів. Рита має свій блог в соцмережі instagram, де висвітлює свої будні матусі. А також, жінка є блогером, тому її можна не рідко побачити на сторінках рзних брендів.

Ярослав Ракіцький

Ще один ветеран “Шахтаря”, який поповнив склад команди у далекому 2005 році. Ракіцький майже з самого початку кар’єри буув в основному складі захисником, і зараз історія не змінилася.

Дружину легендарного 33-річного гравця донецького “Шахтаря” звуть Ольга. Жінка займається вокалом та є автором пісень. У шлюбі пара перебуває з 2009 року, але разом вони набагато раніше. Оля втигла народити футболісту доньку Ярославу та сина Артема.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.