Наймолодші гравці збірної України по футболу: Забарний, Сирота, Попов і Миколенко – їм не більше 25

Футбол – вважається найпопулярнішим видом спорту, оскільки майже кожен хлопець у дитинстві ганяє м'яч та мріє стати відомим на весь світ футболістом. А кому це не вдається, той дивиться футбол на трибунах та по телевізору.

Завжди вважалось, що цей вид спорту для молодих хлопців, тобто десь у 40-50 кар’єра добігає кінця й модна піти у тренери, якщо є бажання, або знайти себе в чомусь іншому. Наприклад, майже всі футболісти мають власний бізнес, адже розуміють, що спорт – це завжди ризик для здоров’я. Тож, цього року у збірну України з футболу потрапили юнаки, вік яких не сягає навіть 25-ти років.

Ілля Забарний

Ілля Забарний

Ілля нині грає у збірній і показує неперевершену гру. І саме Забарний поставив рекорд у рейтингу  наймолодших гравців збірної. Він потрапив у 18 років, уявіть собі. Кожен хлопець мрію в 18 потрапити у збірну України. Це величезне досягнення для спортсмена.

Віталій Миколенко

Віталій Миколенко

Віталій також юний гравець збірної України з футболу, та нині йому лише 23 роки. Та у збірну він потрапив ще у 2018 році, тобто також у 18 років. Та нині ж крім участі у команді України,  Миколенко грає за англійський клуб “Евертон”. А до цього грав у “Динамо”.

Денис Попов

Денис Попов

Захисник “Динамо” Денис Попов дебютував за збірну України у 2015 році. Хлопець брав участь у юнацькій збірній, та перейшов у дорослу, де проявив себе як чудового та надійного гравця. Денису 23 роки, але незабаром йому виповнюється 24. Тобто це ще один юний професіонал, який потрапив у збірну до 20-ти років.

Олександр Сирота

Олександр Сирота

У 2020 році Андрій Шевченко додав до списку збірної України Олександра, якому, га той момент було 20 років. Зараз же Сироті вже 22 роки. Тобто хлопцеві сильно пощастило у такому юному віці грати за “Динамо” та потрапити у збірну.

Схожі статті

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.