Головні красені Динамо та Шахтаря, які б змогли очолити дівочий безлад в наступному сезоні шоу “Холостяк”

Певно кожна дівчина мріє вийти заміж за футболіста і комусь дійсно щастить в цьому плані, а от хтось навіть не знає чи є ще вільні місця у серцях зайнятих тренуваннями хлопців.

До того ж головним питанням залишається, а де взагалі можна зустріти футболіста та як з ним познайомитися. І тут, знаєте, все як у житті, непередбачувано, найпростіший спосіб – написати у соцмережі, але вірогідність відповіді невелика. А уявіть, якби хоч один гравець Шахтаря чи Динамо пішов на шоу “Холостяк” і був у зоні доступу, тож, подивимось, хто дійсно може піти на шоу за коханням?

Олексій Шевченко

Олексій Шевченко
Олексій Шевченко

Справжній красунчик з футбольного клубу Шахтар. Олексій голкіпер, який на матчах проявляє себе в усій красі. А от в житті чоловіка захоплює кулінарія, тому, він доволі часто ділиться різноманітними процесами приготування їжі. Тільки уявіть собі, як може пощастити з таким чоловіком – просто мрія. Та на шоу Шевченко зможе проявити себе та показати який він є в реальності.

Микола Шапаренко

Михайло Шапаренко
Микола Шапаренко

Юний гравець ФК Динамо, який зміг привернути увагу не тільки українських, а ще й закордонних експертів.Микола у свої 24 насправді дуже начитаний та освічений хлопець. Дійсно такий красень заслуговує на увагу дівчат.

Михайло Мудрик

Михайло Мудрик
Михайло Мудрик

Ще один молодий красень з ФК Шахтар, Михайлові 21 рік, а він вже є одним з провідних гравців найкрутішого футбольного клубу в Україні. Але поки що серце півзахисника вільне, в ньому є лише футбол, машини й татуювання, а от дівчини немає, тож, він міг би стати гідним холостяком.

Владислав Ванат

Владислав Ванат
Владислав Ванат

Гравець київського Динамо, який вже встиг себе проявити та показати, що він може виробляти на полі, заради перемоги у матчах. На іграх Владрізкий та швидкий, а у житті навіть дуже спокійний та хазяйновитий. Він цінує затишок, тому, можливо й знайде його у наступному холостяку.

Тимур Пузанков

Тимур Пузанков
Тимур Пузанков

Молодий гравець ФК Шахтар – голкіпер Тимур юний, добрий та професійний футболіст, який поки що не зустрів своє кохання, але вже досяг чималих висот на футбольному полі. Тимур – один із головних тріумфаторів донецької команди. У 26-ти матчах він пропустив лише 10 голів, при цьому встановив своєрідний рекорд, провівши 18. Тож, як бачимо, цей хлопець з високими амбіціями, тому й дівчина йому потрібна амбіційна, але спокійна.

Схожі статті