Categories Цікаве

Новий рік 2021: рік кого за східним календарем, як його зустрічати та чого чекати

Наближається Новий рік – найкраще, найрадісніше свято, бо завжди поєднане з надією, зі сподіваннями, з очікуваннями. І зустрічати його можемо, коли схочемо, а то й тричі: як увесь світ – з 31 грудня на 1 січня. Вдруге – за східним календарем, а потім ще й за старим стилем.

Прихильникам зустрічі Нового року за східним календарем радимо набратися терпіння з двох причин. Найперше, тому, що зустрічати цьогоріч його будуть аж у ніч на другий молодик, а це у 2021 році − на 12 лютого.

Друга причина криється у тому, що 2021 рік є роком Білого Металевого Бика. А бики не люблять поспіху і метушні. Вони спокійні, терпеливі, цілеспрямовані, люблять традиційність і консерватизм.

Дрес-код для зустрічі Нового року

Астрологи стверджують, що прийдешній рік буде абсолютно іншим. На відміну від метушливості, яку вносив у теперішній рік вогняний Щур, Білий Бик принесе у життя розміренність, виваженість, впевненість і спокій.

Особливо знак буде сприяти працьовитим, цілеспрямованим людям, які знають, чого хочуть, які ідуть до мети повільно, але впевнено.

Дуже сприятливий час для започаткування бізнесу, особливо пов’язаного із землею, інвестуванням, взагалі – для заробляння грошей у будь-яких сферах. Також гарний час для створення сім’ї, планування на майбутнє.

Люди, народжені в рік Бика мають суміжні риси. Вони цілеспрямовані, не бояться життєвих труднощів. Але, зрештою, можуть бути впертими. Метал Білого Бика тільки підсилить їх.

Зустрічати Білого Металевого Бика краще в теплій домашній атмосфері. А одягнутися у відповідні кольори – білий, сріблястий, можна й у синьому, чорний, але в жодному випадку не у червоний. Щоб не дратувати Бика

Share