Зірковий фотограф показав, як виглядала Тіна Кароль 14 років тому: шикарна жінка

В молодості у відомої співачки Тіни Кароль був інший колір волосся та менш розкішний гардероб.

Популярна українська співачка і ведуча шоу «Танці з зірками» Тіна Кароль вважається однією з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Артистка постійно тішить фанатів витонченими і чуттєвими образами, а її світлини набирають тисячі лайків.

Тіна Кароль зараз
Тіна Кароль зараз

Не менш гарною Тіна була і в молодості, коли тільки починала свою кар’єру в шоу-бізнесі. Раритетний знімок, на якому можна побачити, якою знаменитість була 14 років тому, опублікував відомий фотограф Ростислав Ріпка.

На фото за 2006 рік Кароль постала в картатій сукні, з іншим кольором волосся, ніж зараз, і з щирою усмішкою. Судячи зі знімку, артистка мало змінилася за ці 14 років. На світлині поруч з Кароль можна побачити молодих Юрія Горбунова, Віталія Козловського, Олену Шоптенко та інших учасників проєкту «Танці з зірками». Зіркову компанію було сфотографовано під час афтепаті шоу першого сезону.

Тіна Кароль 14 років тому
Тіна Кароль 14 років тому

На світлині популярні ведучі Тіна Кароль і Юрій Горбунов, які і зараз успішно ведуть шоу, розрізають великий яскравий торт.

Користувачі мережі бурхливо обговорюють архівний знімок зірки 14-річної давності, і відзначають, що Тіна Кароль була і залишається красивою жінкою.

spot_img

Схожі статті