|
07.12.2020 17:18

ТОП-10 подарунків до Святого Миколая: чим порадувати дітей не на один день

Подарунки на свята можуть бути не лише красивими, а й корисними.

Наближається пора зимових свят. І одне з найперших, якого з нетерпінням чекають діти – свято Миколая.

Його просто обожнюють діти будь-якого віку. Погодьтеся, приємно бачити обличчя дитини, яка знайшла під подушкою омріяну ляльку, книгу чи набір солодощів.

Але разом з цим перед батьками постає проблема подарунку для дитини, особливо якщо в родині кілька дітей різного віку.

Для найменших дітей чудовим подарунком стануть різної форми нічники, м’які бортики-пазли, які дитина потім зможе складати у різні фігурки або бізіборд.

З часом нічник може стати цікавим доповненням інтер’єру і спогадом про найперші роки життя дитини.

А бізіборд у ігровій формі дасть дитині уявлення про світ, логіку і просто зацікавить малюка можливістю порухати і посмикати елементи інтерактивної дошки.

Подарунок для найменших

Для дівчаток відмінним подарунком стануть міні-кухня, будинок для ляльки або м’яка іграшка.

При цьому будиночок для ляльки може мати вигляд справжнього заміського будинку, а може бути виконаний у вигляді чарівного замку Ерендель з відомого мультфільму “Крижане серце”.

Будиночок для Барбі

Для юних дослідників підійде глобус з доповненою реальністю. Така іграшка буде не лише розвагою. а й додатковим джерелом знань з географії, які надовго залишаться в пам’яті у дитини.

Глобус, доповнений віртуальною реальністю

Якщо ж дитина цікавиться програмуванням, то їй можна подарувати книгу з програмування або робота, який вміє виконувати найпростіші команди, малювати прості геометричні фігури та просто розважить дитину.

Зважаючи на те, що діти люблять солодощі, можна подарувати цікавий набір з імбирного печива, мандаринів, цукерок та інших смаколиків. А доповнити такий набір можна цікавою книжкою.

Непоганим подарунком для дитини стане домашній спортивний комплекс або сухий басейн. Адже дітям важливо тренувати не лише мозок. Та й фізичні навантаження дозволять скинути зайву енергію не виходячи з дому.

Дитячий спортивний комплекс для дому

Якщо батьки знають улюблені мультфільми або героїв своїх дітлахів. можна подарувати якісь дрібнички з їхніми зображеннями. Це може бути комплект постільної білизни, набір посуду, лялька, пазли і так далі. Головне, робити це з душею і діти оцінять.

Можна також подарувати одяг. Це може бути теплий светр з кукмедним малюнком, нові модні штани або піжама з улюбленим героєм або просто симпатичним малюнком.