Подарунки не в радість: Оля Полякова назвала список найнедоречніших подарунків

Як виявилося суперблондинка охоче приймає далеко не всі презенти шанувальників.

Зазвичай прихильники дарують кумирам милі презентики на кшталт квітів, шоколаду, м’яких іграшок або речей ручної роботи. Проте у випадку з Королевою ночі така схема дала збій і артистці дарували дуже вже ексцентричні подарунки.

Оля Полякова розповіла, що прихильники її і її творчості часто намагаються зробити приємний сюрприз співачці. Проте далеко не всі подарунки лишаються вдома у зірки.

Схоже, що шанувальники Олі Полякової настільки задарували улюблену виконавицю дивакуватими статуетками та картинами, оскільки в одному з інтерв’ю Оля Полякова у жартівливій формі навіть попросила прихильників більше не дарувати такі речі. Як зазначила сама зірка, такі дивакуваті презенти їй дарують майже постійно.

Супербілявка зізналася, що часто передаровує всілякі химерні подарунки і сувеніри друзям або знайомим. особливо така доля спіткає ті сюрпризи, які самій Олі Поляковій ну взагалі не подобаються.

Окрім негативних подарунків, Оля Полякова пригадала які подарунки і сюрпризи від прихильників приємно вразили співачку. Вона пригадала, що під час всеукраїнського туру з шоу-програмою “Я люблю вас” Олю Полякову спершу зустріли у національних костюмах і з хлібом-сіллю. А після концерту зробили ще один незвичнийю проте приємний подарунок – великий 5-кілограмовий торт з афішею концерту улюбленої супербілявки.

Солодкий подарунок від прихильників
Солодкий подарунок від прихильників

Оля Полякова любить не лише приймати, а й робити подарунки та влаштовувати вечірки для родини і готувати. Нещодавно шоу-діва виклала у мережу відео, на якому вона разом з молодшою донькою Алісою готує гарбузовий суп на Хелловін, а на день народження дівчинки влаштувала справжнє міні-шоу.

Під дописом прихильники співачки були вражені, що Оля Полякова ще й готує. Але навіть це виконавиця робить з гумором і жартами.

Прихильники не пройшли повз публікації і написали багато приємних слів на адресу артистки і відмітили її позитивну енергетику.

Схожі статті