|
10.11.2020 21:38

Молитва, яка допоможе бути успішним у бізнесі

Як не дивно, але фінансову стабільність мають саме ті люди, які розуміють, що те, що у них є – не їхня заслуга, а дар Божий. Невіруючі і надто самовпевнені часто банкрутують. А ті, які підкріплюють власні зусилля молитвою – процвітають.

Можливо вам доводилося чути думку про те, що в бутті є всього достатньо і у всіх можливості рівні. Якщо ні і ви її чуєте вперше, то задумайтеся над цим.

Але вам точно доводилося дивуватися з приводу того, що у одного справи ідуть добре,  він багатіє і примножує, а інший – б’ється, як риба об лід і результат плачевний.

Мабуть той перший, думаєте ви, знає якийсь секрет. І ви не помилилися – такий секрет є, і це − спеціальна молитва.

Боже великий, Вседержителю!

Ти – джерело мого життя і достатку. І немає нікого, хто міг би замінити мені Твою любов і милосердя. Я повністю довіряю Тобі і надіюся на Тебе, знаючи, що Ти будеш завжди вести мене і благословляти.

Дякую, Боже, за Твою мудрість, яка наповнює мене блискучими ідеями і Твою благословенну всюдисущість, яка забезпечує щедре виконання всіх моїх потреб. Ти – мій пастир і нічого не бракуватиме мені. Моє життя збагачується всім і у всьому.

Дякую Тобі, Боже, за Дух твій в мені, який дає мені процвітати, і благословляє моє життя. Дякую за Твою багату досконалість, за Твої нескінченні дари, завдяки яким я живу в достатку і процвітанні. Амінь!

І на закінчення маленька життєва історія від жінки, яка торгує на ринку молочною продукцією.

−Беру гроші від покупців і кладу поспіхом в гаманець будь-як, − розповіла вона. −А моя сусідка, поважна господиня, спостерігає, а далі й каже: «Послухай, молодухо, з таким відношенням до грошей вони ніколи не будуть у тебе затримуватися.

-?…?…?

−Гроші люблять рахунок і порядок. В гаманці мають бути поскладані від найменшої до найгрубшої купюри і всі в один бік. Зрозуміла?

−Я не дуже відразу придала цьому значення, але почала практикувати. Знаєш, вона була права.