Categories Церква

Благословення матері – дуже сильна молитва, якою треба молитися 7 днів

Мамина молитва за свою дитину це найкраще, що мати може зробити у всіх випадках, бо має надзвичайну силу. Мамина молитва завжди благословляє.

Ця молитва є оберегом, який здатний не тільки захистити, але й змінити життя дитини.

Між дитиною і мамою існує постійний невидимий зв’язок. Тому мама, яка молиться за свою дитину, здатна впливати на її життя незалежно від відстані.

Фактично, молитися за дорослу дитину ще краще, ніж їй радити і продовжувати настановляти. Бо усе це в такому віці викликає спротив, а тиха молитва укріпляє розмиті береги і розчищає душевні завали.

Тому моліться, благословляйте на кожному кроці своїх дітей. І не тільки, коли мають брати шлюб, а у всіх випадках – навіть при покупці машини, бо мамине благословення вбереже від неправильного вибору, від нечесного продавця, від злодія і від нещасного випадку.

І так у всьому. На кожному кроці людина має якісь випробування, тому потрібне мамине благословення.

Молитва Благословення

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, грiшну і в ласці Своїй сина(дочку) мого(мою) помилуй і спаси імені Твого ради.

Прости йому (їй) всі провини, свідомі і несвідомі, просвіти його(її) світлом лиця Твого, дай йому(їй) думання і діяння, згідно з Твоєю волею, настав його(її) на виконання Твоїх заповідей на спасіння душі і зцілення тiла.

Благослови його(її) у кожну мить життя в кожному місці перебування, на кожний день і час. Господи, збережи його(її) під покровом Твоїм Святим від злого язика, заздрісного ока, від несподіваної cмepті.

Захисти його(її) від видимих ​​і невидимих ​​ворогів, від усяких бiд і нещасного випадку. Господи, зціли його(її) від будь-яких хвoроб, вбережи від душевних cтpaждань.

Даруй йому(їй) благодать Духа Твого Святого на многії літа життя, здоров’я і здорового розуму.

Додай і зміцни його(її) розумові здібності і тiлесні сили. Господи, дай йому(їй) Твоє благословення на блaгочeстиве сімейне життя і дітонародження.

Бо Твоя сила і слава Отця, Сина і Святого Духа, який живеш і царюєш навіки вічні. Амінь

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація
Share