|
21.09.2023 12:20

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

В житті кожної людини з самого народження мама – найдорожча людина. Вона дарує свою любов і турботу без умов, а тому коли мами хворіють, це завжди велика тривога для їхніх дітей.

Існує багато сильних молитов за здоров’я мами. Ось деякі з них:

Молитва до Господа

Господи Всемогутній, Творче неба і землі, Ти є джерело життя і здоров’я. Я припадаю до Тебе з молитвою за здоров’я моєї мами (ім’я). Ти знаєш її хворобу і страждання. Прошу Тебе, зціли її, дай їй сили перенести випробування і повернутися до повноцінного життя. Я вірю в Твою силу і милосердя. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Молитва до Богородиці

Пресвята Богородице, Мати Божа, Ти є Покровителька всіх стражденних. Я звертаюся до Тебе з молитвою за здоров’я моєї мами (ім’я). Ти знаєш її біль і сльози. Прошу Тебе, допоможи їй, зціли її від недуги. Нехай вона знову буде здоровою і щасливою. Я вірю в Твою допомогу і заступництво. Амінь.

Молитва до Святого Пантелеймона Цілителя

Святий Пантелеймон Цілитель, Ти відомий своїми чудесами зцілення. Я звертаюся до Тебе з молитвою за здоров’я моєї мами (ім’я). Ти знаєш її хворобу і страждання. Прошу Тебе, допоможи їй, зціли її від недуги. Нехай вона знову буде здоровою і повноцінно жити. Я вірю в Твою силу і милосердя. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Сильні молитви за здоров’я мами

Молитва до Ангела-Хоронителя

Ангеле-Хоронителю, Ти є захисник і помічник моєї мами (ім’я). Я звертаюся до Тебе з молитвою за її здоров’я. Ти знаєш її хворобу і страждання. Прошу Тебе, допоможи їй, зціли її від недуги. Нехай вона знову буде здоровою і щасливою. Я вірю в Твою допомогу і заступництво. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Молитва на загальне здоров’я

О, Господи, молю Тебе за здоров’я моєї матері (ім’я). Даруй їй силу, щоб вона могла подолати будь-які хвороби та труднощі, які можуть прийти її шляхом. Заповни її душу надією та вірою у своє видужання. Амінь.

Молитва на моральну підтримку

О, Господи, дай мені слова та силу підтримати мою матір (ім’я) у її найважчий час. Допоможи мені бути поруч і вкладати у неї віру та надію. Нехай вона відчуває мою безмежну любов і підтримку. Амінь.

Щоб молитва була дієвою, потрібно молитися регулярно, з вірою і любов’ю в серці. Молитися можна вдома, в храмі, перед іконою. Головне, щоб молитва виходила від чистого серця.