48-річна Руслана Лижичко розповіла, як молитвою допомагає Україні: “Станеться еволюційний стрибок” (Відео)

Руслана Лижичко завжди відрізнялася патріотичними настроями і всім серцем підтримувала Україну. Не дарма ж вона першою привезла нам перемогу на Євробаченні!

Майже місяць Україно героїчно стоїть, обороняючи свої землі. Втім, ворог, який просто казиться від люті не відступає. Наші люди вдаються до всіх на світі способів, аби наблизити перемогу. Руслана Лижичко, наприклад, вважає, що й молитва може допомогти у благій справі.

Колишня активістка Революції Гідності пригадала, що тоді у 2013-2014 роках опівночі вставала, аби заступити на своє чергування. Нині ж вона закликала всіх вірян та небайдужих стати у такий самий час для колективної молитви.

“РІВНО ОПІВНОЧІ молимося.
Молитва за Україну, Мир і Спокій.
Дякую тобі, Боже, що я українка!
Важливе повідомлення про колективну молитву! Я хочу закликати до Всесвітньої молитви 25 березня 2022 року за мир в Україні та у світі… Якщо багато мільйонів людей помоляться одночасно, станеться еволюційний стрибок.
Україна – “живий щит” для світу і цивілізації
“, – закликала знаменитість.

Вперше Руслана проявила себе, як громадська активістка ще за часів Помаранчевої революції. Вона активно спілкувалася із західними журналістами, висвітлюючи події у серці столиці. У 2006 році спробувала себе у політиці, як народна депутатка, але у 2007 зірка склала повноваження. Знову себе проявила у соціальному плані у 2013 році, коли стартувала Революція Гідності. Артистка була з людьми уночі та навіть зірвала голос, коли виступала зі сцени.

Згодом зайнялася знаменитість проблемами відновлюваної енергетики та захопилася вирішенням екологічних питань в Україні.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.