Китайський гороскоп на 2022 рік: чого чекати від Синього Водяного Тигра усім знакам східного календаря

Новий рік вже не за горам, тому настав час познайомитися з детальним астрологічним прогнозом на 2022. Синій Водяний Тигр обіцяє багатьом насичене та цікаве майбутнє, отже майбутні 12 місяців стануть надзвичайними. Пропонуємо до уваги китайський гороскоп на 2022 рік.

За китайським гороскопом 2022 – рік Водяного Тигра. Його стихією є вода, тому господарі ще називають Синім, Блакитним або Чорним.

Пацюк

Пацюкам краще не братися за нові починання у 2022. Особливо будьте обережні зі справами, які нерозривно пов’язані з ризиками. З великою ймовірністю успіх вас не спіткає.

Бик

Рік буде багатим на події і нові ідеї. Чекайте пропозицій, які цілком можуть закружити голову, але не беріться за все під ряд, вірно розставте приорітети.

Тигр

Звичайно, на Тигрів чекають дуже насичені 12 місяців. Представники цього знаку віднайдуть неабияку впевненість, силу, енергію, це допоможе реалізувати старі задумки.

Кіт (кролик)

За китайським гороскопом на 2022 рік Коти відчують багато неоднозначності. Іноді успіх йтиме за успіхом, але в інший час виникатимуть перешкоди. Не забувайте, що можна попросити допомоги у оточуючих.

Китайський гороскоп на 2022 рік
Китайський гороскоп на 2022 рік

Дракон

Від Драконів Водяний Тигр чекатиме особливої активності. Якщо почати лінуватися, стусан забезпечений.

Змія

Змія і Тигр знаходяться у непростих стосунках. Господар року буде наглядачем і напряму не впливатиме на життя Змій. Це означає, що ви самостійно можете зумовити своє майбутнє з максимальним різноманіттям.

Кінь

Краще не братися за загальні справи, а зосередитися на саморозвитку. При співпраці з кимось занизьте очікування від результату.

Коза

Емоційність стане на заваді Козам, передбачає астрологічний прогноз на 2022. Імпульсивні рішення і конфліктна поведінка призведуть до втрати взаєморозуміння з оточуючими.

Китайський гороскоп на 2022 рік
Китайський гороскоп на 2022 рік

Мавпа

Гроші, знайомства, творчі ідеї та інструменти для їх втілення в життя – все це виявиться доступним для Мавп. Головне – вірно розпорядитися ресурсами.

Півень

Рік Тигра буде сприятливим для вас, але не покладайтеся повністю на волю випадку. Проявляйтеся.

Собака

Самостійно поратися зі справами Собакам буде важко. Не варто нехтувати чужою підтримкою. Колективна діяльність призведе до успіхів.

Свиня (кабан)

Китайський гороскоп на 2022 рік обіцяє представникам цього знаку достаток та вдачу. Не відкладайте на потім, робіть тут і зараз.

Схожі статті

У коханні невдача, а в фінансах неочікуваний тріумф: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 29 березня

Гороскоп на 29 березня обіцяє доволі насичений день, який протікатиме з бурхливими емоціями, а також отриманням неочікуваних, але сильних вражень.

Ці 4 знаки стануть дуже багатими – фінансовий гороскоп на квітень: на кого гроші будуть сипатися з неба?

Фінансовий гороскоп на квітень обіцяє доволі великі плоди вашої діяльності, які здебільшого будуть помітні саме в грошовому еквіваленті і. Кому пощастить найбільше?

Ці знаки Зодіаку розпочнуть нове життя. Таро обіцяють їм сюрприз вже до кінця тижня: кому посміхнеться доля?

Кінець березня принесе непросто розкішні можливості для багатьох знаків зодіаку, але й виключно удачу, яка допоможе реалізувати велику кількість планів.

Любовний гороскоп на 26 березня для всіх знаків Зодіаку: Овнам буде заважати гордість, а Ракам – суперниця

Любовний гороскоп на 26 березня для всіх знаків Зодіаку передбачає доволі непростий перебіг подій в особистому житті, який буде створювати зайві проблеми.

Грошова удача: на кого за китайським гороскопом чекають великі трансформації у фінансах з 25 березня

Цей день здебільшого зачіпатимо фінансову сторону нашого життя, а тому і прогноз буде здебільшого зачіпати тему доходів та фінансів. Особливо у цьому питанні пощастить Собакам.

Китайський гороскоп на 24 березня: Собакам – серйозні сварки вдома, а Мавпам – сильне розчарування

24 березня буде непростим абсолютно для всіх знаків, але деяким не пощастить більше. В цілому, буде відчуватися сильно напруга, а також небажання йти на поступки.