|
14.12.2021 22:24

Церковне свято 15 грудня: що можна і не можна робити на день пам’яті святого пророка Авакума – традиції, прикмети

Сьогодні православна церква згадує пророка, що жив у Юдеї. Його слова доносили до правителів, а Господь лише посилював його дари, заряджаючи день пам'яті святого особливою енергетикою.

Пророк Авакум отримав від Всевишнього цінний дар: він бачив серцем. Йому відкрилося майбутнє, де Єрусалим поневолили, руйнували храми. Коли немилосердний правитель Навуходоносор вдерся на Батьківщину святого і йому довелося піти на чужину. Лише за кілька років вдалося прийти додому.

Бачив Авакум і Ангелів Господніх. Саме крила служителя Божого донесли чоловіка до Вавілону.

Церковне свято 15 грудня

Так, як 15 грудня – енергетично сильний день, не можна сьогодні сваритися, плакати. Заборонено чіпати монети та чужі речі на перехрестях. Намагайтеся не говорити на свято Авакума багато та сміятися. Головне зараз поглибити свої знання і присвятити час молитві.

Просіть сьогодні про достаток та здоров’я. Молоді дівчата можуть просити гарного чоловіка собі, а ті, що року не провели у шлюбі, можуть звертатися з молитвою про вагітність. Вам же пропонуємо універсальні нескладні рядки:

О, Премілосердий Боже, Отче, Сину і Святий Душе, в нероздільній Трійці поклоняємося і славимий, зглянься милостиво на раба Твого (ім’я), недугами одержімаго; відпусти йому всі провини його; подай йому зцілення від хвороби; поверненням йому здоров’я і сили тілесні; подай йому долгоденственное і благого житіє, мирні Твої і примирною благая, щоб він разом з нами приносив вдячні благання Тобі, Всещедрому Богу і Творцеві своєму. Пресвята Богородиця, всесильним заступництвом Твоїм допоможи мені ублагати Сина Твого, Бога мого, про зцілення раба Божого (ім’я). Всі святі і ангели Господні, моліть Бога про хворого рабі Його (ім’я). Амінь.