|
20.07.2023 10:02

21 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Віктор Павлік та Олександр Пономарьов приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

Кожна людина в різні дні відзначає свій День ангела, а хтось не вірить традиціям, тому окрім свого дня народження не прагне до святкувань церковного свята. Отож, 21 липня відзначити власні іменини, помолитися та подякувати за захист мають змогу такі імена: Віктор, Олександр, Андрій, Дмитро, Данило, Прокопій.

З представників українських знаменитостей сьогодні особисте свято мають – знаменитий український артист, музикант, співак Віктор Павлік та його колега відомий співак, композитор, народний артист України Олександр Пономарьов.

Обоє чоловіків працюють в одній творчій ніші, в пісенній сфері, проте мають різну аудиторію прихильників та шлях до успіху. Віктор Павлік відзначився в медійному світі своїми україномовними хітами, які з кожним роком набувають нового значення. Чоловік увійшов до списку Книги рекордів України за кількість випущених альбомів.

Хто сьогодні святкує День ангела? Віктор Павлік приймає вітання

Знаменитий український артист Олександр Пономарьов був представником України на 48-пісенному конкурсі “Євробачення” та став тренером відомого талант-шоу каналу 1+1 “Голос країни”.

Хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Пономарьов приймає вітання

Окрім цього, 21 липня віряни вшановують пам’ять священномученика Прокопія. Тому, не сваріться з рідними та друзями й не розпочинайте нових справ, адже вони не принесуть бажаних результатів.

В День ангела варто провести час в тихій домашній атмосфері, помолитися за ще більший захист та добробут. Тож, ми вітаємо всіх імен за церковним календарем та українських співаків – Віктора Павліка та Олександра Пономарьова.