28 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Володимир Остапчук та Василь Вірастюк приймають вітання

У побуті світле свято іменини називають річницю від дня народження людини. В день ангела варто подякувати ангелу-охоронцю за особливий захист та помолитися за подальший добробут.

У свято Дня ангела не радиться позичати кошти, влаштовувати великі застілля. Тиха та затишна атмосфера, яка подібна до церковної сприяє, аби провести свої іменини за всіма найголовнішими традиціями. 28 липня День ангела святкують такі імена: Володимир, Василь, Антоній, Юліан, Стефан, Гавриїл, Кирик, Петро, Юстиніан, Сара, Агрипинина, Мотрона.

Хто сьогодні святкує День ангела?

З представників українських знаменитостей відзначити свої іменини, відпочити та тихо посидіти в колі родини мають змогу – знаменитий український телеведучий, стендап-комік Володимир Остапчук та актор, народний депутат, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк.

Обоє чоловіків з різних сфер діяльності та мають різні здобутки у своїй кар’єрі. Володимир Остапчук досягнув розквіту телевізійної роботи після ведення пісенного шоу “Євробачення” у 2017 році, розважального проєкту “Маска”, “Співають всі”, а також досі залишається обговорюваним в медійному світі через власне особисте життя.

Володимир Остапчук натякнув на поповнення в родині
Хто сьогодні святкує День ангела? Володимир Остапчук приймає вітання

Василь Вірастюк – один з найсильніших чоловіків українського шоу-бізнесу. Володар титулів “Найсильніша людина України” та “Найсильніша людина світу”. Заявити про себе та тренерські здібності зміг на шоу “Зважені та щасливі”, де разом зі своїми учасниками худнув та надавав приклад для наслідувань.

Василь Вірастюк вперше показав свою маму
Хто сьогодні святкує День ангела? Василь Вірастюк приймає вітання

У багатьох народів світу існувала віра в магічний зв’язок між людиною та її ім’ям, тому батьки так старанно обирали його для новонародженого маля. Ми вітаємо всіх імен за церковним календарем, які 28 липня мають свої іменини та українського телеведучого Володимира Остапчука й спортсмена Василя Вірастюка.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.