|
04.08.2023 09:36

5 серпня: хто сьогодні святкує День ангела? Андрій Данилко та Віталій Козловський приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

Іменини – свято досить особливого характеру, адже воно пов’язане з процесом таїнства Хрещення, а ще з іменами, які носять так звані однойменні покровителі з небес. 5 серпня День ангела святкують такі імена: Андрій, Віталій, Трохим, Теодор, Федір, Анна.

З представників українських знаменитостей сьогодні вітаємо знаменитого співака, актора, телеведучого Андрія Данилка та відомого співака, заслуженого артиста України Віталія Козловського.

5 серпня: хто сьогодні святкує День ангела?

Образ Вєрки Сердючки у виконанні артиста Андрія Данилка так припав до душі українській публіці, що майже жодне свято не проходить без танцювальних пісень з голосом цієї пані. Також Данилко з 2016 по 2020 рік сидів в суддівському кріслі шоу “Євробачення. Національний відбір” та з 2016 року – наставник та суддя проєкту “Х-фактор”.

Хто сьогодні святкує День ангела? Андрій Данилко приймає вітання

Віталій Козловський, окрім успішної співочої кар’єри, нині розповідає про новий етап свого життя. Артист отримав повістку, а тому тепер буде захищати нашу країну, проходить підготовку у Національній гвардії України та активно ділиться станом своїх справ у соціальних мережах.

Хто сьогодні святкує День ангела? Віталій Козловський приймає вітання

5 липня, крім святкування Дня ангела, віряни вшановують пам’ять мученика Євсевія, а тому сьогодні не радиться розпочинати нових справ до вечора, адже успіхом все не завершиться  та не влаштовувати гучних вечірок з гостями у себе вдома.

У багатьох народів світу існувала віра в таємний зв’язок людини з її ім’ям, яке могло впливати на його долю, проте наразі батьки обирають, як будуть звати їхню дитину зі списку тих імен, які їм особисто подобаються, не задумуючись, що воно означає.