|
08.02.2023 20:03

Ідеально до сніданку для всієї родини і на Масляну: тонкі млинці на молоці, які не рвуться – секрети тіста

Млинці – це ідеальна страва до сніданку. Часто кажуть, що перший млинець нанівець, проте з цим рецептом усе точно вдасться з першого разу кожній.

Сніданок називають чи не найголовнішим прийомом їжі за цілий день. Фахівці кажуть, що саме страви, приготовані зранку, – найсмачніші та найкорисніші. І дійсно, існує так багато варіацій приготування смачних сніданків: і солоних, і солодких. Серед варіантів і млинці, рецепт яких пропонуємо вам використати.

Що потрібно для приготування смачних млинців?

Два-три середні яйця

Одна третя чайної ложки солі

Дві-три склянки цукру

Одна чайна ложка ванільного цукру

Три стакани рослинної олії

Сто п’ятдесят грамів борошна

П’ятдесят грамів молока

Як приготувати смачнющі млинці?

Для початку вам потрібно взяти яйця, сіль та цукор, ванільний цукор та рослинну олію. Усе це перемішати між собою. Використайте для цього вінчик.

Спершу розбийте в миску яйця

Рекомендують кухарі спершу додати все борошно. Так ви замісите густе тісто, у якому не буде грудочок.

Далі візьміть молоко. Його додавайте порціями, потроху. Усе це робіть паралельно замішуючи тісто, допоки воно не набуде такої консистенції, яка нам потрібна.

Далі виділіть п’ятнадцять-двадцять хвилин, аби тісто постояло. Клейковина в борошні повинна набухнути. Так млинці буде простіше пекти.

Добре розігрійте пательню, налийте туди трохи олії, її розмажте паперовим рушником. Печемо млинці з двох сторін, використовуючи сильний вогонь.

Якщо не хочете хрумких країв, накрийте стопку з млинцями мискою чи кришкою.

Такі млинці можна їсти з варенням чи сметаною, а можна завернути будь-яку начинку – як солону, так і солодку. На цьому все. Бажаємо смачного вам та вашим гостям або родині!