|
28.02.2023 00:39

Швидкі та ніжні сирники за 15 хвилин: покроковий рецепт улюбеного сніданку для всієї сім’ї з двох інгредієнтів

Сирники – це одна із найулюбленіших страв наших господинь та їхніх сімей. Саме ця страва асоціюється із атмосферними сніданками із самого ранку, коли всі розходяться у справах.

Сніданок заведено називати одним із найголовніших прийомів їжі впродовж усього дня. Ми часто не встигаємо приготувати щось зранку, а поїсти – і поготів, адже майже завжди обираються ті самі десять-двадцять хвилин сну замість чогось іншого, та не менш важливого для людини. Та все-таки, якщо сніданки смачні, то і привчити себе до їх приготування набагато легше. Наприклад, спробуйте якось зранку побалувати себе банановими сирниками. Це і швидко, і смачно, і корисно.

Що потрібно для приготування бананових сирничків?

П’ятсот грамів сиру

Два-три курячі яйця

П’ятдесят грамів родзинок

П’ять столових ложок борошна

Один банан

Дві столові ложки цукру

Один пакетик ванільного цукру

Рослинна олія

Як приготувати бананові сирнички?

Для початку вам потрібно взяти сир та яйця, їх між собою з’єднати.

Сирну масу готуємо в окремій ємності

Далі туди ж додайте сіль та цукор, ванільний цукор – усе так само з’єднайте між собою та, звісно, зі вже з’єднаними сиром та яйцями. Перемішуйте всі ці інгредієнти, допоки ви не отримаєте однорідну масу. Далі візьміть банан та поріжте його на невеличкі шматочки.

Візьміть родзинки, висипте їх у окрему ємність та залийте окропом, залиште його так постояти десь на п’ятднадцять хвилин. Рідину далі треба злити, а самі ж родзинки варто обсушити.

Додайте це все до нашої перемішаної сирної маси. Усе добренько перемішуємо знову. Потім дещо зволожте руки водою та почніть робити коржі. Нагріваємо пательню, туди ллємо олію, викладаємо коржики та смажимо сирнички, допоки вони не стануть золотистими.