Швидка в приготуванні та неймовірно смачна літня закуска з помідорами та сиром: цей смак полюблять всі

Ця закуска швидко зникне зі столу. Такі смачні, що гості попросять рецепт. Неймовірне поєднання смаків надає цій, простій в приготуванні, страві вишуканості.

Не секрет, що овочі є незамінним джерелом вітамінів. Томати – не тільки смачний інгредієнт у стравах, але й крииниця корисних елементів. Помідор містить вітамін С, який допомагає підтримувати здоров’я шкіри та кровоносних судин. Також томати багаті на вітамін А, що підтримує зір та імунну систему. Помідори містять бета-каротин, лютеїн, лікопен та калій. Ці поживні речовини сприяють організму подолати проблеми з тиском, травленням, зором, серцево-судинною системою та навіть допоможуть повернути пружність шкірі й попередити рак. Спеціалісти вважають, що для відчутного ефекту потрібно вживати в їжу не менше 20 помідорів на день. Коли, як не зараз? Зараз сезон свіжих овочів та фруктів. Через спеку навантажувати шлунок не хочеться, проте у смачненькому відмовлятися собі не варто. Тому пропонуємо приготувати неймовірно свіжу та смачну закуску із помідорів з сиром. Розуміємо, що у господині багато різних справ та мало часу, тож цей рецепт дуже легкий та швидкий у приготуванні.

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 2-3 великі помідори
  • 5 зубчиків часнику
  • 3 столові ложки майонезу
  • 50 грамів твердого сиру

Рецепт приготування закуски з помідорів

Помідори помити та нарізати кільцями товщиною в приблизно 1 сантиметр. Солимо та перчимо на свій смак. Можна додати інші спеції за бажанням. Гарно з помідором поєднуються свіжий базилік.

Рецепт смачної літньої закуски з помідорами та сиром
Рецепт смачної літньої закуски з помідорами та сиром

Яйця та часник натираємо на дрібній терці. Додаємо майонез та гарно перемішуємо.

Рецепт смачної літньої закуски з помідорами та сиром
Рецепт смачної літньої закуски з помідорами та сиром

Кладемо на помідори яєчну суміш. Зверху посипаємо натертим на дрібній терці сиром. Закуска готова. Смачного.

Рецепт смачної літньої закуски з помідорами та сиром
Рецепт смачної літньої закуски з помідорами та сиром

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.