|
22.02.2024 13:02

І без м’яса буває смачно: найніжніший паштет з квасолі за 3 хвилини. Рецепт простий, а на смак – просто шик

Щоб приготувати паштет з квасолі, необхідно мінімум часу та трошки натхнення, щоб зробити цю смакоту у себе на кухні. Такий паштет завжди користувався популярністю. Адже в нього великий вміст білків, взагалі немає жиру, і при цьому така страва вважається вітамінною скарбничкою.

Даний рецепт ми доповнимо іншими інгредієнтами, щоб зробити його смачнішим, поживнішим та багатогранним. Також не шкодуйте часнику, адже він ідеально поєднується з квасолею. За бажанням можна також підсмажити цибулю, та внести її в квасолею масу, яка потім буде подрібнена.

Якщо у вас немає блендера ви можете пропустити її через м’ясорубку. Так само, саме ви вирішуєте, якою текстурою буде володіти майбутня страва.Також до неї можна внести невелику кількість нуту, і в такому випадку закуска буде нагадувати східну кухню.

Інгредієнти

  • Квасоля (консервована) – 1 банка
  • Плавлений сир – 150 г
  • Яйця курячі – 2 штуки
  • Часник – 4 зубчики
  • Спеції та приправи – 1 ч.л.

Як приготувати смачний паштет з квасолі

Рецепт приготування паштету з квасолі

Для приготування даної страви підійде як свіжа квасоля, так і консервована. Але звісно, набагато краще підійде сама свіжа. Добре її вимийте та замочіть на ніч. Наступного дня зварить її в підсоленій воді. Курячі яйця яйця круто, дайте їм охолонути і наріжте.

Відправте в блендер квасолю, яйця та часник. Збийте, додайте плавлений сир і знову збийте.
Приправте паштет.

Готуємо паштет-намазку з квасолі для ситного перекусу

Поставте в холодильник і вже через декілька годин можете ставити закуску на стіл. Зберігається вона приблизно тиждень. Ідеально підходить не тільки для бутербродів, але й у якості соусу для снеків. В неї доволі висока харчова цінність, але за бажанням її можна знизити, виключивши з рецепту плавлений сирок.

Також за відсутності квасолі вдома можна її повністю замінити нутом чи сочевицею.