Смачний рецепт легкого сирного супчику для здорового обіду: цей рецепт точно стане улюбленим

Дорослі люди дуже полюбляють їсти суп на обід, адже це є дуже здоровою звичкою, але в дитинстві мало хто погоджується їсти рідкі страви. Проте є неймовірно смачні рецепти супів, які полюбляють навіть діти.

Легкі супи вже давно стали одними з найлегших і найздоровіших обідів, які лише можна вигадати, адже там є багато овочей, м’ясо та можна ще додати багато цікавих інгредієнтів. Тому, ці рецепти є дуже швидкими й цікавими для тих, хто любить смачно поїсти й не витрачати багато часу на приготування страв.

Рецепт сирного супу на обід

Отже, не будемо тягнути і перейдемо до приготування нашого смачного супчику з сиром. А для нього вам знадобляться такі інгредієнти як:

  • Куряче філе – 1 штука (середнє)
  • Броколі – 300 грамів
  • Морква – 2 штуки
  • Цибуля – 1 штука
  • Плавлений сир – 200 грамів
  • Оливкова олія
  • Вершкове масло

Для того, щоб приготувати суп, необхідно взяти куряче філе і порізати його дрібними кубиками та обсмажити на суміші оливкової олії та вершкового масла до золотистої скоринки. Тепер треба поперчити, посолити, і додайте дрібно нарізану цибулю, моркву та броколі. І обсмажте на середньому вогні протягом 15 хвилин.

Коли овочі та філе будуть готові, перекладіть їх в каструльку (а можна смажити відразу в ній, якщо у неї не пригорає дно),  Тепер треба залити окропом і варити ще 10 хвилин. В кінці треба додати вершковий сир, сіль та спеції за смаком. проварити на повільному вогні ще 5 хвилин.

Готовий сирний суп

Вуаля, наш смачний і ситний супчик вже готовий для споживання, його можна подавати з грінками, та смак буде більш довершений та сам обід стане ще ситнішим. Тож, бажаємо вам смачного. І не забувайте про те, що цей рецепт можна змінювати й додавати будь-які бажані продукти, це може доповнити або повністю змінити смак.

Схожі статті