|
17.12.2021 16:40

Порційні новорічні салати, від яких гості будуть в захваті: як дорого подати дешеві продукти на Новий рік 2022

Свята наступають, а тому настав час підібрати новорічні салати, які займуть почесне місце серед святкових страв на вашому столі. Показуємо, як ефектно і дорого подати дешеві продукти.

Новорічні салати – обов’язкова позиція в меню на Новий рік. Пропонуємо урізноманітнити звичний набір страв новою закускою, яка готується просто, швидко та з доступних продуктів.

Список інгредієнтів

Для приготування нам знадобляться:

  • бездріжджове листкове тісто – 500 грамів;
  • 3 курячих яйця;
  • 9 перепелиних яєць;
  • пачка крабових паличок – 200 грамів;
  • плавлені сирки – 3 штуки;
  • часник – 3-4 зубчики;
  • майонез.

Покроковий рецепт новорічного салату-закуски

М’яке розморожене тісто розгорніть і розріжте на 9 рівних прямокутників. Після цього у кожного зі шматочків необхідно зрізати по 2 куточки. За допомогою невеличкого пластикового ковпачка робимо ажурну форму заготовкам з тіста, одну зі сторін залишаючи рівною.

Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів

Сформуйте ракушки таким чином – рівний краєчок тіста злегка зберіть до купи і защипніть. Потім за допомогою дерев’яної шпажки зробить невеличкі заглиблення. На встелену пергаментом форму для випікання викладіть заготовки, змастіть збитим яйцем для рум’яної скоринки. на 8-12 хвилин відправте випікатися в духовку, розігріту до 180 градусів. Ракушки на цей рецепт новорічного салату мають вийти пухкими, хрусткими.

Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів

Для начинки мілко наріжте крабові палички, два відварених курячих яйця і плавлені сирки натріть на тертку. Часник пропустіть через прес, все змішайте і заправте майонезом.

Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів

Кожну ракушку з тіста розріжте вздовж, але не до кінця. Наповніть їх начинкою, приблизно по півтори столових ложки, а в серединку викладіть варене перепелине яєчко, імітуючи перлину. Замість яєць можна використовувати маслини або ікру.

Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів

Ось такий цікавий порційний салат на Новий рік з легкістю приготує кожен. На столі він точно не затримається.