Десерт на Новий рік за 15 хвилин: святковий торт Наполеон без випічки і печива з трьох секретних інгредієнтів

Настав час задуматися, що приготувати на новорічний стіл 2022. Окрім основного і салатів, в меню має бути щось солоденьке. Пропонуємо до уваги простий рецепт десерту на Новий рік – торт Наполеон без випічки і печива.

Багато дітей люблять Новий рік не лише за щедрі подарунки від Діда Мороза, а й за смачненькі новорічні десерти, які зазвичай прикрашають святковий стіл. Але дорослі теж не встоять перед спокусою спробувати такий торт Наполеон без випічки за 15 хвилин.

Список інгредієнтів

Складаючи меню новорічних страв, обов’язково включіть у список покупок такі продукти:

  • 500 грамів листкового печива “Вушка”;
  • 300 грамів жирних вершків;
  • 200 грамів ванільного морозива.

Як приготувати Наполеон без випічки: покроковий рецепт десерту на Новий рік

Часто господині готують Наполеон без випічки, використовуючи ціле печиво “Вушка”, але в нашому варіанті процес просочування коржів займає значно менше часу. Для цього першим кроком необхідно подрібнити до стану не надто дрібної крихти печиво.

Для крему холодні вершки збийте міксером до напіврідкої консистенції. Додайте підтале морозиво і продовжуйте збивати. Крем з пломбіром виходить достатньо густий, ніжний і не приторний. Збирайте торт в розбірній формі для випічки. Крихту з печива покривайте кремом і знову засипайте крихтою. Повторюйте формування десерту шарами до верху форми.

Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин
Десерт на Новий рік: Наполеон без випічки за 15 хвилин

Залиште Наполеон на годину при кімнатній температурі, після чого поставте в холодильник. Застиглий торт перекладіть на блюдо для подачі та присипте зверху залишками крихти.

Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин
Десерт на Новий рік: Наполеон без випічки за 15 хвилин

Ось такий чудовий десерт на Новий рік 2022 прикрасить будь-який святковий стіл. Лінивий Наполеон без випічки часу і зусиль на приготування займає небагато, а смакує як класичний.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.