Головна страва на святковий стіл – салат Шуба: рецепт королівського оселедця під шубою по-новому

Оселедець під шубою для мільйонів українців і не тільки – смак дитинства, який асоціюється з новорічними святами нарівні з мандаринами і олів'є. Особливої уваги заслуговує рецепт шуби по-новому. Від такої страви будуть у захваті всі гості, а подруги проситимуть розкрити секрети приготування.

Смак оселедця під шубою знайомий кожному. І хоча він простий, адже містить звичні усім продукти, але все одно дуже смачний і заслуговує особливої уваги на святковому столі. Сьогодні пропонуємо спробувати некласичний рецепт. Шуба виглядатиме не менш ефектно, ніж зазвичай, а смакуватиме ще краще.

Список інгредієнтів

Для святкового рецепту оселедець під шубою нам знадобляться такі продукти:

  • 8-10 курячих яєць;
  • солодкий буряк – 2 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • оселедець – 1 шт;
  • часник – 3 зубчики;
  • майонез – 200 г;
  • зелень;
  • вода – 50 мл;
  • оцет 9% – 50 мл;
  • сіль, перець.

Рецепт шуби по-новому

Починаємо приготування королівського оселедця під шубою з відварювання буряка до готовності у шкірочці, яку знімаємо після остигання. Також необхідно зварити усі яйця в круту і, звісно, почистити їх від шкаралупи.

Тепер підготовлені для рецепту шуби яйця обережно розрізаємо вздовж, розкриваємо половинки і розділяємо білки від жовтків. Буряк натираємо на великій тертці, пересипаємо в окрему ємність, трохи підсолюємо та додаємо чайну ложку рослинної олії, перемішуємо. Туди ж всипаємо майонез, знову перемішуємо. Цибулю можна подрібнити ножем, а можна у блендері – чим дрібніше, тим краще. Подрібнену цибулю заливаємо водою і оцтом в рівних пропорціях і залишаємо маринуватися.

Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою
Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою

Кріп або петрушку, в залежності від того, що більше полюбляєте, нарізаємо. Часник пропускаємо через чеснокодавилку. Приступаємо до нарізки оселедця. Одне філе нарізаємо дрібними шматочками, друге – більш крупними. Зайві кісточки прибираємо.

Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою
Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою

Цибулю зціджуємо через сито. Жовтки розминаємо виделкою до однорідності. До ємності з буряком додаємо усі підготовлені продукти – зелень, часник, цибулю, жовтки, дрібно нарізаний оселедець, ретельно перемішуємо.

Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою
Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою

Начиняємо салатом наші яєчні білки, зверху викладаємо великі шматочки риби, можна додатково приперчити меленим чорним перцем.

Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою
Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою

Наш королівськой оселедець під шубою готовий. Рецепт не залишить перед вами питань, як приготувати шубу, адже це швидко і просто. Смачного!

Схожі статті

Такої подачі ваші гості ще не бачили: вражаючий салат-кружальця з 7 простих інгредієнтів. Здивуйте всіх

Відкрийте для себе вражаючу новинку! Цей яскравий салат на святковий стіл зацікавить усіх гостей без виключення. Попри свою незвичну подачу, такий салат готується зі всім доступних інгредієнтів.

Дивовижна закуска з курячої печінки, щоб здивувати своїх гостей такою смакотою: рецепт, який всім по кишені

Ніжна закуска з курячої печінки за цим рецептом виходить просто ідеальною. Сирно-печінковий рулетик стане родзинкою вашого святкового столу, а гості проситимуть добавку.

Тоненькі млинці з картопляного тіста та соковитою начинкою: секрет приготування смакоти на Масляну

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування млинців з картопляного тіста та ніжною начинкою із яєць та зеленої цибулі. Це ідеальна страва на Масляну, що сподобається всій родині.

Коли у житті не вистачає яскравих фарб приготуйте “Веселку”: рецепт простого салату зі спаржевою квасолею

Дуже гарний салат, що парадує вас та ваших близьких яскравими барвами. А на смак, він ще кращий, ніж на вигляд. Обов'язково спробуйте його приготувати.

Зметуть за 5 хвилин, ані крихти не залишиться: рецепт ніжного торта “Молочна дівчинка” з елементарних коржів

Пропонуємо до вашої уваги рецепт ніжного та неймовірно смачного десерту. Торт "Молочна дівчинка" стане найкращим завершенням будь-якого свята. Усі гості неодмінно будуть в захваті.

Усіма улюблений салат “Аристократ” вже готується дивувати ваших гостей: неймовірна страва з простим складом

Спробуйте приготувати цей святковий салат вперше і ви неодмінно будете вражені результатом. Без ефектного салату "Аристократ" не обійдеться жоден святковий стіл.