|
27.05.2023 20:12

Які події готує міська влада та місцеві організації до Дня міста Києва: список заходів для привітання столиці

День кожного міста – це особливе свято для мешканців, адже і цю мить відчувається певна гордість за те, що ти живеш у тому місті, яке любиш всім серцем та знайшов у ньому себе і своїх людей.

Кожне місто яке обирає людина, є для неї тим самим місцем, де вона може обирати свій власний шлях і бути по-справжньому щасливою. Для багатьох людей, а точніше для мільйонів, рідним став Київ. Це історичне місто, яке пережило багато різних боїв за свою свободу, свою історію та власний код міста.

Які події будуть проходити у День Києва

Київ – це місто здійснення мрій, кожен приїжджає сюди заради того, аби стати кимось і жити гарно не лише у власних думках. Великі міста не для слабких людей, адже вони можуть дуже сильно зламати, але водночас і зцілити.

День Києва відзначають в останню неділю травня, і цього року свято припадає на 28 травня. Минулого року Київ в цей час перебував у небезпеці, тому, всі свята були заборонені. Навесні 2022 року місто ніби вимерло, як і всі інші міста. Але цього року Київ вирішив жити, тому у цю неділю міська влада та організації підготували для мешканців купу цікавих подій. І ми вирішили поділитися основними.

Місто Київ

Куди сходити у День Києва 2023 року

  • Джаз у Ботанічному саду ім. Гришка
  • Концерт в Андріївській церкві від солістів Національного будинку музики
  • Виставки та майстер-класи для дітей у Музеї історії Киева
  • Живі виступи та ярмарки у Kureni – це більш молодіжне
  • Кіноподорож вулицями улюбленого міста від головного кінотеатру міста “Жовтень”
  • Фестиваль у Протасовому Яру пам’яті героя України Романа Ратушного

А також відомо, що Відомо, що КМДА на святкові дні планує влаштовувати безкоштовні екскурсії, які зможуть відкрити для кожного місто по-новому.