“Мімімі”: 41-річна Соломія Вітвіцька після звільнення Київщини вже публікує кадри з хмільного закладу

Соломія Вітвіцька лишилася у ці непрості дні у столиці. Вона регулярно виходить в ефіри та доносить найсвіжіші новини нашому глядачеві. Втім, не лише роботою живе зірка.

Київщину звільнено і міста починають поступово та дуже повільно повертатися до звичайного життя. Ворога вже відтіснили за північний кордон, а у нашій столиці пішов перший громадський транспорт та запрацювали заклади харчування. В одному з таких вже побувала Соломія Вітвіцька.

Зірка зняла сторіз у барі, де хлопець няньчив котика. Таке дійство у важку годину замилувало ведучу “1+1” і вона не втрималася, аби не показати кадри.

“Мімімі”, – підписала знаменитість.

41-річна Соломія Вітвіцька після звільнення Київщини вже публікує кадри з хмільного закладу

Варто зазначити, що окрім основної роботи, Соломія активно займається волонтерською діяльністю. Так, як вона лишилася у столиці, збирає жінка гуманітарну допомогу. Буває розвозить самостійно:

“Київ укріплений і чинитиме опір! Це нинішня реальність.
Моє авто завжди заповнене гуманітаркою, а не подружками, як у мирні часи”, – написала знаменитість з посмішкою на обличчі.

Вітвіцьку не раз помічали і поруч з колишнім чоловіком Владиславом Кочатковим. Разом селебріті вантажили речі першої необхідності. Втім, про романтику – ні слова. Соломія продовжує наголошувати, що з екс-коханим у них лише дружні стосунки.

Нагадаємо, що ведуча вийшла заміж у 2013 році. Пишне весілля, багато гостей та шлюб, довжиною у 8 років – ось що лишилося на згадку зірці після розлучення у 2021 році. Після того, як подружжя офіційно перестало бути чоловіком та дружиною – вони роз’їхалися. Проте, спілкуватися не переставали аж до сьогодні.

 

Схожі статті