“Є речі, які для мене не мають ніякої цінності”. Богдан Шелудяк з “Київ вдень та вночі” розповів про заробіток

Відомий український блогер, бізнесмен, а також актор Богдан Шелудяк поділився власною формулою успіху в подкасті "Формула Волошина". Про заробіток зірки та особисті цілі читайте в нашому матеріалі.

Другий випуск подкасту в мережі, глядачі змогли побачити 12 січня і вже оцінили його своїми переглядами та коментарями. Як стало відомо, зі слів самого блогера-мільйонника, посередній його заробіток складає близько 15 000-20 000$. Богдан Буше один із небагатьох, хто не боїться відкрито про це говорити.

Цифри були озвучені не для того, щоб похизуватися, а для того, аби показати, що вже досягнув і до чого прагне далі.

“У багатьох речей є ціна, вони дорого коштують, але для мене вони не мають ніякої цінності”, – ділиться Буше.

За словами бізнесмена, для нього, зараз дорогий годинник вартістю 20 000$ може бути певною інвестицією.

“Я не бачу приколу в тому, щоб купувати собі футболку за 800€”, – зазначив блогер.

Богдан Буше на подкасті Формула Волошина
Богдан Буше на подкасті Формула Волошина

Також Богдан розповів, що на, теперішній час, відмовляється від багатьох реклам в Instagram, хоча до війни заробіток на них складав близько 15 000$ на місяць. У свої студентські роки, навчався на журналіста і не планував займатися блогерською діяльністю. Після закінчення університету почав працювати ведучим, де і з’явилася його перша аудиторія. Згодом, почав знімати гумористичні відео в соціальних мережах, де ще більше завоював прихильність підписників.

На останок, Богдан Шелудяк поділився власною формулою успіху, яка виглядає наступним чином: “Дисципліна = 0. Талант + Дисципліна = 1000. Дисципліна + Дисципліна = ∞”. Буше навів приклад із власного досвіду. Коли молодий та сором’язливий хлопчина, який не вмів проявляти свої емоції, хотів стати актором та завдяки своїй завзятості зміг досягти бажаного. Можна не мати таланту, але мати навички, які здобуваються завдяки дисципліні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.