Ідеальна господиня Настя Каменських цінує затишок та практичність: Потапові можна лише позаздрити

Настя Каменських продовжує підтверджувати статус ідеальної дружини та господині.

Настя Каменських, будучи творчою особистістю, любить зміни у інтер’єрі. Особливу увагу вона приділяє різним дрібничкам, які створюють затишок та своєрідну атмосферу зіркового помешкання.

У одному з відео, співачка ділилася, що дуже любить різні подушечки з символами свята або просто, аби було щось нове в домі. От і цого разу, у передчутті головного свята року, Настя Каменських не стрималася і вирішила додати до атмосфери ще й аромат.

Артистка зізналася, що обожнює різні аромати. Зокрема, найкраще їй працюється під свіжі аромати, що бадьорять, освіжають і допомагають зосередитися.

А от розслабляється зіркова красуня під легкі та заспокійливі аромати.

Прихильники зірки засипали її компліментами і привітаннями зі святами. Також деякі з них поділилися своїми улюбленими запахами.

На знімку Настя Каменських позує у чорному домашньому костюмі, який складається з топу та штанів, і в’язаної кофти світло гірчичного кольору. На обличчі зіркової красуні видно легкий макіяж з акцентом на очах. Доповнює образ охайний бордовий манікюр.

Раніше співачка поділилася планами на Новий рік. Як розповіла зіркова красуня, святкуватиме вона вдома, але все одно планує розваги. Також на свято артистка вирішила відійти від заборон і наготувати традиційні і не зовсім корисні класичні страви.

Крім того, Настя Каменських любителька всього натурального і практичного, планує такі ж подарунки для рідних та близьких.

Таким самим принципом зіркова красуня користується і при виборі предметів інтер’єру та різних дрібничок, які створюють особливу атмосферу.

Розглядаючи новий знімок Насті Каменських, дехто з прихильників помітив, що у зірки стоїть повне зібрання творів Достоєвського, що не могло не викликати їхнього захвату.

Чим більше Настя Каменських розповідає про себе прихильникам, тим більше вони її люблять.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.