|
04.01.2021 14:48

Олена Шоптенко показала, хто допоміг їй пережити розлуку з Олегом Винником: це не чоловік і навіть не син

Танцівниця Олена Шоптенко поділилася святковими моментами.

Танцівниця і хореограф Олена Шоптенко поділилася з прихильниками моментами святкування Нового року. Провела його відома білявка у колі родини.

Хореограф, поділившись святковим знімком, зауважила, що тепер рухатися можна лише вгору і привітала прихильників зі святом.

Прихильники відповіли танцівниці взаємними привітаннями і зауважили, що її син дуже виріс. А от сама Олена Шоптенко переконана, що таке враження складається через білу сорочку, у яку був одягнений хлопчик. А доповнили святковий образ чорні штани.

Крім того, хореограф постала на святковому знімку у білому гольфі та синіх вибілених джинсах. Образ доповнило розпущене волосся та тепла родинна атмосфера.

На знімку зіркава матуся з сином з захопленням розглядали прикраси на ялинці.

Сфотографувалася Олена Шоптенко з сином біля великої ялинки, яку танцівниця показувала, як прикрашала. Поруч з зеленою красунею стояв гном, на якого теж звернули увагу прихильники, і пакунки з подарунками.

Крім того, у Олени Шоптенко та її сина з’явився відразу два нових друга – собаки. Кумедними фото та відео чотирилапих відома танцівниця поділилася у сторіз в мережі.

Новий друг Олени Шоптенко

Як на них відреагували прихильники білявки не відомо, проте не викликає сумнівів, що знімки та відео дуже сподобалися підписникам танцівниці.

На ролику, яким зіркова матуся поділилася у мережі, її дворічний син махає перед собакою кухонним рушником, а на відео танцівниця написала “Майже коррида”.

Собака з сином Олени Шоптенко

А на другому знімку трохи інший песик лежить на підлозі вітальні недалеко від обігрівача.

Ще один друг Олени Шоптенко

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.