Головні жінки в житті Олега Винника — хто та сама вовчиця, що зайняла його сердце назавжди?

Олег Винник – найзагадковіша постать українського шоу-бізнесу. Не лише в професії, де за 10 років зумів збудувати карколомну кар'єру, ставши найбільш високооплачуваним артистом. Але й у стриманості і скромності в особистому житті. Та іноді декому вдається щось підгледіти.

Принаймні донедавна ніхто не міг сказати напевне  − одружений артист Винник чи ні. Чи взагалі має кохану жінку?

Згодом дозовано, наскільки сам артист підкидав інформацію, в різних виданнях почали з’являтися повідомлення про те, що дружиною 47-річного Винника є його бек-вокалістка Таюне.

Таюне

Справжнє імя − Таїсія Сватко, вони разом навчалися в Канівському училищі культури, тоді й одружилися.  До того ж, пронириливі журналісти дізналися від мешканців села Вербівка, де народився Олег Винник, що співак одружився ще на початку 90-х, а весілля гуляли на два села: від нареченої гості їздили через 100 кілометрів на батьківщину Олега. А небавом випливла ще й інформація про те, що у них є підліток син, який навчається в Німеччині.

Ця інформація потрапила в Україну з Німеччини, де Олег, будучи на гастролях дав інтерв’ю.

Про Таюне  також дуже мало інформації. Крім того, що їй 46 років, у неї гарний голос, завдяки якому вона здобула особисті симпатії серед глядачів і кумирів Олега. І, думається, саме тому з недавніх пір Таюне почала виходити з тіні Олега Винника, виконуючи сольно пісні під час його сольників.

Хтось навіть взявся пророкувати, що Таюне залишає Винника і  розпочинає сольну кар’єру. Але сама співачка це відразу спростувала, пояснивши, що всі пісні їй пише Олег, тому вона все робить для того, щоб популяризувати саме його. Все логічно – саме так й має вести себе кохана жінка. Адже вона завжди поряд з ним, вони разом гастролюють, їздять на курорти відпочивати, разом заробляють гроші – це і робить жінку щасливо.

Але у Олега в житті була ще одна дорога йому жінка – його мати Ганна Яківна. Вона працювала на колгоспній фермі. Була інвалідом ІІ групи по зору.

Мені півжиття потрібно було прожити, щоб заробити грошей в Німеччині і зробити там мамі операцію. Ви знаєте, коли вона побачила світ, я був найщасливішою людиною на світі.

Саме завдяки мамі Олег здобув першу музичну освіту по класу гітари, що потім визначило його долю і принесло заслужений успіх.

В інтерв’ю Фактам Олег розказав, що йому доводилося багато допомагати мамі: з раннього дитинства стежити за своєю гігієною, зовнішнім виглядом та вбранням. Просто тому, що мама погано бачила. Але це зробило його зібраним і відповідальним. І допомогло стати тим, ким він на сьогодні є.

 

 

 

Схожі статті