Зірка “Кварталу” Олена Кравець ошелешила правдою про сім’ю на стороні: зробила Потапа багатодітним татком

Це барвистий і цікавий мультсеріал.

Українська анімація поповнилася зоряними людьми для озвучування мультфільмів. Так в озвучуванні мультфільму “Хоробрі зайці” (Brave Bunnies) взяли участь Олена Кравець та Олексій Потапенко, а також його син Андрій.

Це барвистий і цікавий мультсеріал. Зайцев – батьків озвучили Олена Кравець і Потап, а зайця – друга – Андрій Потапенко. Потап зізнався, що йому нема потреби навіть змінювати голос. Річ у тому, що він по життю є веселим, життєрадісним і оптимістичною людиною. Також він додав, що задоволений і гордий тим, що його син бере участь в озвучуванні мультфільму.

Олена сказала, що її діти так само як і герої мультфільму Боп і Бу люблять з інтересом пізнавати світ. Їм все цікаво, вони задають багато різних питань. Також люблять знайомитися з новими друзями. Так що Олена Кравець сказала, що вона відразу влилася в образ і почала озвучувати маму хоробрих Зайцев.

Вона зізналася, що сама полюбила цей мультик і думає, що її діти також стануть його прихильниками та будуть дивитися мультсеріал кожен день. Річ у тому, що дії в мультфільмі розвиваються динамічно, весело та у нього цікавий сюжет, який зрозумілий будь-якому дошкільнику.

Ольга Черепанова, яка є автором ідеї та креативним продюсером каже, що вони не сумнівалися, коли вибирали на озвучку Олену Кравець і Потапа на роль батьків хоробрих Зайцев. Вони обидва мають харизму. Потап креативний і веселий. До того ж він винахідливий, як і тато – заєць в мультфільмі. Олені Кравець, дуже турботлива мама і відмінно підійшла для озвучування ролі мами – Зая. Як констатувала Ольга Черепанова, що вони задоволені в тому, що такі зірки беруть участь в їхньому проєкті.

Для інформації: мультсеріал “Хоробрі Зайці”, який озвучується для дошкільнят був створений Glowberry (FILM.UA Group) з анімаційною студією Anima (Іспанія). У ньому розповідається, які пригоди дістаються допитливим і сміливим Зайцям. Як вони пізнають навколишній світ і зустрічають нових друзів. Тут застосований метод подачі інформації для дошкільнят, який допомагає малюкам почати сприймати навколишній світ. Також вчитися як бути правдивими сміливими та допомагати ближнім.

Це важливий досвід, який вони почерпнуть у веселій і жартівливій формі, через перегляд дивно красивого мультсеріалу, що захоплює. А Олена Кравець і Потап своїми голосами допоможуть їм в цьому. Діти відчують як до них душевно, весело і задерикувато звертаються талановиті українські зірки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.