Зухвала і доросла: дочка Анастасії Заворотнюк засвітила татуюванням в несподіваному місці

Донька актриси Анастасії Заворотнюк Анна похизувалася сталевими кубиками пресу та неочікуваним татуюванням, яке раніше ніхто не бачив.заворо

24-річна донька Анастасії Заворотнюк Анна похизувалася своєю фігурою в новому пості у соціальних мережах. На своїй сторінці в Instagram Аня Стрюкова-Заворотюк розмістила коротке відео, на якому вона блиснула не тільки пресом, але і татуюванням у несподіваному місці.

“Безглузда відео, де мені подобається мій прес. А у вас є татуювання? І як ви до них ставитеся? Моє знайшли?” – запитала Аня у підписників.

Зі сторінки Анни Заворотнюк
Зі сторінки Анни Заворотнюк

У Анни є татуювання на лівому бедрі. Це цитата, детальніше про яку дівчина не розповіла. Її зовнішність часто порівнюють з Анастасією. Дійсно, складно заперечити, що мама з донькою надзвичайно схожі одна на одну. Прихильники молодої дівчини неоднозначно прийняли таку публікацію дівчини:

  •  “Фігура у вас шикарна. Щодо татуювань – вони не всім йдуть. У вас маленька і не помітна, тому не псує загальну картину”, – пише прихильниця.
  • “Тату немає і не хочеться, а ви, Анюта, принадність і жодне тату вас не зіпсує”, – додала інша.
  • “Прес супер звичайно, але трішки б вам видужати, вже кісточки одні … А тату клас”, – коментує фанатка.

Зірка серіалу “Моя прекрасна няня” народила Аню від другого чоловіка, бізнесмена Дмитра Стрюкова. Цей шлюб для артистки закінчився розлученням.

Анастасія Заворотнюк з донькою Анною
Анастасія Заворотнюк з донькою Анною

Анна зізналася, що на Новий рік вона загадала лише одне бажання — щоб її мама одужала від онкології та скоріше повернулася додому. Нагадаємо, що актриса Анастасія Заворотнюк останній рік не з’являється на публіці та не веде особисті сторінки у соціальних мережах. Артистка бореться з тяжкою онкологією, однак лікарі дають позитивні прогнози.

Схожі статті