Як змінювалася Наталя Могилевська з роками: шлях простої дівчини до непростої мрії

Давайте згадаємо: коли та за що ми покохали відому співачку.

Співачку українського походження Наталю Могилевську по праву можна назвати одною з найуспішніших артистів України. Зараз співачці 45 років, а на її рахунку 10 музичних альбомів та безліч хітів. Та чи пам’ятаєте ви якою вона була на початку свого шляху?

Початок

Творчий шлях Наталі Могилевської почався у 1995-у році, коли вона випустила свій перший трек “Дівчина з волоссям кольору білих лілій”.

Могилевська у підліткові роки
Могилевська у підліткові роки

Співачка затьмарила своїм талантом та голосом інших артистів і за короткий час привернула увагу усіх продюсерів та слухачів.

Могилевська на початок кар'єри
Могилевська на початок кар’єри

І вже в період двохтисячних потрапила тренером на телепроект “Шанс” разом з Кузьмою Скрябіним. Їх співвідносини дійсно були особливими. Ніхто так і не зміг зрозуміти: чи були вони в конфлікті, чи були найкращими друзями. Адже Кузьма не полишав ідеї зачепити Наталю Могилевську, а Наталя, маючи не дуже приємне минуле, приймала все дуже близько до серця.

Шанс

Чи пам’ятаєте ви приколи Кузьми, коли Наталя Могилевська потрапила до телевізійного шоу “Танці з зірками”? Її роман з Владом Ямою не полишав думки їх прихильників, а Кузьму просто звів з розуму. Бр кожного разу коли виходив новий випуск телепроекту “Шанс” він знущався: “Яма та Могила” – і сміявся.

Наталя разом з Кузьмою Скрябіним
Наталя разом з Кузьмою Скрябіним

Танці – друга пристрасть

Наталка довела, що має неабиякі танцювальні здібності. Та на жаль, зайняла лише другу позицію у проекті, бо програла Володимиру Зеленському та Олені Шоптенко. Покинувши проект “Шанс” Могилевська потрапила у ще більший та грандіозний проект «Фабрика зірок».  З нього почався її продюсерськмй шлях. І саме там вона знайшла своїх найперших підопічних: жіночий музичний гурт Реал О.

Могилевська та Влад Яма
Могилевська та Влад Яма

До чого тут Тарабарова?

Щодо цього гурту також ходило безліч чуток: одна з самих популярніших: те, що Світлана Тарабарова насправді таємна дочка Наталі Могилевської. Довести цього так ніхто і не зміг.

Зараз вже Наталя успішний продюсер, засновник школи, засновник Тік Ток Хаусу та автор безлічі хітів.

Сподіваємося, що Наталя продовжить свій творчий шлях і буде радувати своїх прихильників піснями багато – багато років.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.