Леся Нікітюк емоційно розповіла, чому не ходить до косметолога: як телеведуча змінилась з роками

Відома на всю Україну білявка розповіла, що майже не відвідує косметологічних процедур. Редакція "Сенсації" дізналася чому.

Зіркова ведуча Леся Нікітюк нещодавно на інтерв’ю у Дмитра Гордона запитала, як чоловіку стільки років вдається гарно виглядати. Проте, їй можна поставити таке саме запитання: як жінка, що витримує величезне навантаження зйомками, проектами, зуміла зберігти молодість та красу.

Нещодавно у сторіз, у своєму Інстаграм-акаунті, білявка розповіла, що майже не відвідує косметологічні процедури.

Леся Нікітюк не відвідує косметологічні процедури. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Цікаво, що у самій мережі Інстаграм є спеціальна віртуальна маска, що робить “омолодження” світлини. Цю маску запустили від акаунту Лесі Нікітюк.

Як раніше виглядала телеведуча?

Дізнатися, чи дійсно не відвідує косметологів Леся та не робить зі своїм обличчям різних пластичних операцій, можна дуже просто: достатньо порівняти світлини з тих часів, коли прізвище Нікітюк не гриміло на всю країну.

Леся Нікітюк грала у команді КВК.

Мабуть, спершу слід згадати, коли дійсно зійшла зірка Лесі Нікітюк. Глядачу жінка запам’яталася ще тоді, коли грала у команді КВК. Тоді білявці вдалося майстерно зіграти простакувату пасажирку маршрутки, яка на весь салон розповідала подружці по телефону, що їде та не може розмовляти.

Вже тоді можна впізнати нашу красиву Лесю.

А що ж покаже паспорт?

Леся Нікітюк колись показувала своє фото у паспорті. Анфас – не змінився.

Якщо поглянути на молоду Лесю, то вже у цій юній красуні добре впізнається розумна та впевнена у собі майбутня зірка.

Леся пробувала себе у ролі журналіста.

Ось, що точно змінилося з часів початку кар’єри зірки – це її фігура та стиль. Леся помітно скинула вагу та почала носити не просто модні речі, а вбрання, яке дійсно підкреслює витонченість її високого зросту та красиву талію.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.