Сергій Бабкін розповів про свою незвичайну хворобу та як збирається її лікувати: можливо музикант не осліпне

Прихильники творчості Сергія Бабкіна затамували подих і чекають на новини стосовно здоров'я кумира.

Відомий співак Сергій Бабкін декілька днів тому повідомив своїх підписників Інстаграм, що покидає соцмережу на деякий час. Це оголошення він пояснив тим, що захворів на рідкісну хворобу очей.

Хвороба очей

Артист був неабияк збентежений, адже він дійсно мав можливість повністю втратити свій зір. Тоді деталей він не додав. Певно, що моральний  стан співака був настільки поганим, що він коротко доповів своїм шанувальникам про останні події і почав займатися своїм здоров’ям.

Інтерв’ю

Сьогодні подружжя Бабкіних пояснило усі деталі журналістам ТСН. Справа в тому, що у Сергія рідке захворювання — запалення сітківки ока у вкрай рідкісній формі. Такі випадки зустрічаються раз на сто тисяч. Дружина Сергія Сніжана розповіла: співак більш за все боїться, що не зможе писати твори через проблеми з зором. Але запевняє, що зір він не втратить і все буде добре.

Сніжана ти Сергій Бабкіни дають інтерв'ю
Сніжана та Сергій Бабкіни дають інтерв’ю

Чому Австрія?

Подружжя змушене виїхати у Австрію заради операції тому, що в Україні немає необхідної ліцензії для препарату, яким капають очі під час хірургії. Вона закінчилася два роки тому. І з тих пір її ніхто не поновлював. Тому Сніжана Бабкіна виразила своє розчарування тим, що не може оперувати чоловіка в Києві.

В цілому Бабкіни тримаються добре, а Сергій, який знайшов велику підтримку у дружини, не відводив від неї очей під час інтерв’ю.

Іноді стаються страшні речі. Але навіть вони можуть піднести нам неймовірні подарунки. Так, можливо стосунки Сергія та Сніжани після цієї біди стануть ще більш прекрасними та міцними.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.