Categories Шоу-бізнес

Вагітна дружина Віктора Павліка відчула на собі проблеми звичайних людей: “Нічого вдягти”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова, перебуваючи у цікавому стані, змушена була визнати, що у неї ті самі проблеми, що й у інших вагітних.

Днями молода дружина Народного артиста України Віктора павліка Катерина Репяхова поділилилася черговими подробицями цікавого стану. Вона зізналася, що відтоді, як живіт помітно виріс, вона зіткнулася з проблемою нового одягу.

Тож, не довго думаючи, дівчина відправилася на пошуки нового вбрання. Але тут її чекало не менше розчарування. Схоже, Катерина Репяхова очікувала побачити красивий, стильний і модний одяг, а натомість побачила зручний та практичний.

Катерина Репяхова поскаржилася на відсутність одягу

Після примірки дівчина визнала, що такий одяг і справді набагато комфортніший, ніж той, який вона носила до цього. Проте дружина Народного артиста все ж не знайшла нічого підходящого для себе. Катерина Репяхова зізналася, які саме штани шукала.

І те, що вона не знайшла бажаного теж стало для неї своєрідним розчаруванням. Тож Катерина Репяхова вирушила далі на пошуки не лише практичного, а й красивого образу. Зрештою, вона знайшла те, що хотіла і з задоволенням поділилася обновками з прихильниками.

Катерина Репяхова вявилася не в захваті від одягу для вагітних

Крім штанів дівчина знайшла спортивний костюм для майбутньої поїздки, діловий костюм і светр. У останній дівчина справді закохалася, про що повідомила у сторіз.

Катерина Репяхова похизувалася обновками

Разом з тим, Катерина Репяхова не забуває і про покупки для майбутньої дитини. Ними вона теж почала хвалитися у мережі, хоча раніше такого не робила. Тож не дивно, що перед тим, як заглянути в магазини з одягом для себе, дівчина вирішила побалувати обновками майбутню дитину.

Катерина Репяхова натякнула на нову поїздку

Дружина Віктора Павліка зізналася, що відправилася на пошуки одягу ще й через те, що у них планується чергова поїздка, у яку дівчині немає чого одягнути. Щоправда, прихильників Катерини Репяхової, швидш за все, більше цікавило куди саме збирається пара, адже дівчина про це нічого не розповіла.

Share