На молоду дружину Віктора Павліка обрушився шквал критики: “Вам треба їхати лікувати нерви”

Катерина Репяхова не перший раз страждає від нападів хейтерів. Скільки їх ще буде?

Народний артист України Віктор Павлік та його концертний директор Катерина Репяхова стали чоловіком та дружиною 29 травня 2020 року. Парі вдалося тримати новину в секреті майже два тижні, а в день, коли повинно була відбутися їхнє весілля, закохані розсекретили свій новий статус.

Відомий ловелас

Відвертим зізнанням Віктор Павлик приголомшив в програмі “Життя відомих людей”. За словами артиста, спочатку з Катериною Репяховой він спілкувався, після чого почав таємно зустрічатися. Тільки коли дівчина стала його концертним директором, артист закохався в неї.

Відразу завершити 25-річний шлюб Віктор Павлик не міг: його молодший син Павло боровся з раком. Тому співак мало не відразу дав Катерині зрозуміти, що не планує залишати дружину.

“На початку я сказав Каті:” Вибач, але у мене є дружина. Сім’ю не кину “, – згадав Віктор Павлик.

Однак така заява жодним чином не вплинула на відносини з Катериною Репяховой. Згодом Віктор Павлик розповів дружині Ларисі, що їхні почуття охололи, а у нього є нова кохана. У той же час співак не приховував, що Катерина була не єдиною, з ким він зраджував дружині. Імена 53-річний ловелас вирішив не називати, проте зазначив, що мав службові романи.

Мішень для хейтерів

Катерина Репяхова не перший раз стає жертвою хейтерів та бажаючих виплеснути свій негатив людей. Її шлюб не дає спокою багатьом людям і вони, з якоїсь причини, не можуть пройти повз, не залишивши гидкий коментар.

Відповідь Катерини хейтеру

Настали вихідні і хейтерам не було чим зайнятися, тому вони знов напали на свою жертву.

Сварка в коментарях Репяхової

Чи скінчиться колись булінг у мережах? Певно, що так. Адже у всього є кінець. Питання тільки – коли.

Схожі статті