|
01.02.2021 19:37

Всі чоловіки Лідії Таран: з ким, крім Доманського, була помічена головна білявка “плюсів”

Лідія Таран - одна з небагатьох ведучих, чиє особисте життя криється за сімома замками. Проте ефектна білявка не залишається без уваги чоловіків.

Життя Лідії Таран складно назвати казкою. З дитинства дівчина не часто бачилася з батьками, адже вони у неї люди творчі, тож про те, що таке графіки вони забували. Проте дівчинка виросла розумною і самостійно вступила на журналістику, а потім і знайшла свою першу справжню роботу.

Звісно, при такому насиченому графіку їй важко було побудувати міцні відносини. Тож першим її коханням став Андрій Доманський. Познайомилися вони в професійному середовищі і веселий, симпатичний і розумний чоловік відразу заволодів увагою дівчини. Вони почали зустрічатися, але родини справжньої родини у них не вийшло. А все через те. що чоловік заявив, що одного разу вже був одружений і більше не хоче.

Лідія Таран і Андрій Доманський

Зрештою, стосунки між Лідією та Андрієм закінчилися так само раптово, як і розпочалися. Він покинув її на відпочинку в Італії і повернувся додому сам. Лідія Таран зізнається, що від стосунків отримала найцінніший подарунок – доньку Василину. На чоловіка вона зла не тримає і вони разом беруть участь у вихованні донечки.

Згодом Лідію Таран помітили у парі з Андрієм Куликовим. Проте стосунки у них були суто робочі. Тоді вони разом вели програму “Гол”.

Згодом амбітна ведуча почала працювати на “1+1”. Тут вона спробувала себе у новій для себе ролі – ведучої інформаційно-розважальних програм “Сніданок з “1+1” та “Я люблю Україну”. Тут її робота звела з Русланом Сенічкіним, з яким вони утворили чудовий творчий тандем.

Лідія Таран і Руслан Сенічкін

А от що робиться у серці відомої білявки, так лишається загадкою. Адже особисте життя вона не висвітлює і не розповідає про нього. Навіть, якщо у Лідії Таран і є гідний чоловік у житті, то вона його старанно приховує.