Вже не хвора на ковід-19 Лідія Таран показала, як на неї вплинула ізоляція: “Трохи здичавіла”

Лідія Таран поділилася радісною новиною: ковід відступив і зірка знову готова до насичених трудових буднів. Вона показала, де записуються начитки до сюжетів.

Українська телеведуча Лідія Таран після невдалої подорожі на свята підхопила ковід-19 і змушена була певний час провести вдома. Але і тут вона зіткнулася з непередбачуваними обставинами. Як виявилося, жінці, яка звикла до активних робочих буднів, було важко витримати період лікарняного в чотирьох стінах.

Незважаючи на те, що ведуча з донькою нещодавно переїхали у нову квартиру і справ у них ще багато, навіть це не врятувало її від лікарняної нудьги. Тож, вона вирішила підняти настрій і собі, і прихильникам, і додаткові. На останній світлині Лідія Таран з’явилася з косметичною пов’язкою з вушками, чим викликала позитивні емоції у всіх.

Але найбільше зраділа зірка “плюсів” можливості повернутися на улюблену роботу. На радощах лідія таран вирішила поділитися з прихильниками закуліссям новин і показати дещо з процесу створення сюжетів.

Лідія Таран показала, як і де робляться начитки для ефірів
Лідія Таран показала, як і де робляться начитки для ефірів

Лідія Таран була настільки щаслива повернутися до роботи, що навіть не звернула увагу на те, що її без звичного макіяжу та стильного одягу мало хто взагалі впізнає. Ведуча відверто зізналася, що за час самоізоляції засиділася вдома і встигла, навіть, трохи здичавіти. Крім того, вона отримала багато рекомендацій для вивчення французької мови. Її зірка телебачення, вже давно планує освоїти, але ніяк не виходить.

Хоча ніхто по її очах на знімку у дописі цього не помітив. Схоже, що професіоналізм і вміння триматися перед камерою не залишили телеведучу навіть під час хвороби. Крім того, прихильники зірки захоплювалися її прагненнями до вивчення нового і її оптимізмом.

Схожі статті