|
04.02.2021 17:41

Співачка Міка Ньютон розповіла, скільки грошей витратила на лікування третьої стадії раку

Співачка Міка Ньютон розповіла, як проходить її боротьба з раком та вартість його лікування.

Українська співачка Міка Ньютон в 2020 році приголомшила шанувальників дуже неприємною новиною – в 2018 році їй поставили жахливий діагноз – рак яєчника. А вже 3 лютого співачка повернулася зі Штатів до України та стала гостею телепрограми “Сніданок з 1 + 1” та розповіла, як проходила її боротьба з раком. І зізналася, скільки їй довелося витратити на лікування.

Перші симптоми

Артистка згадала, що все почалося зі звичайного набору зайвої ваги. Коли дівчина звернулася до лікаря в Лос-Анджелесі, він порадив їй дотримуватися дієти. Також Міка намагалася займатися йогою, але сили покидали її настільки швидко, щовона не змогла впоратися з цим станом.

Співачка зізналася, що була розхвильована в ефірі. Але так чи інакше, вона добре впоралася.

По поверненню в Україну, Міка вирішила пройти обстеження і на батьківщині. Найпершу операцію артистці зробили в Україні, а після вона вирішила продовжити лікування в США. Зокрема, їй повідомили про необхідність 12 сеансів хіміотерапії.

Вартість лікування

Оплатити своє лікування в Сполучених Штатах співачці допомогла страховка, яка становила 770 доларів. Якщо порівнювати вартість обстеження в США і мінімальну зарплату в Україні, то сума виходить непідйомною для рядового українця.

Ньютон зізналася в соцмережі, що діагноз сильно вдарив по її самооцінці и їй буде необхідно відновлювати не тільки стан свого тіла, але й моральний аспект.

Дівчина тримає у курсі своїх шанувальників.

Уже завтра співачка повертається до Штатів. Почувається дівчина набагато краще.