|
04.02.2021 20:31

Гучний службовий роман Сергія Жигунова та Анастасії Заворотнюк: кохання, яке переросло в страждання

Гучний службовий роман Сергія Жигунова та Анастасії Заворотнюк: кохання, яке переросло в страждання

Роман Сергія Жигунова та Анастасії Заворотнюк був коротким, але гучним та бурхливим: актори познайомилися на знімальному майданчику популярного серіалу “Моя прекрасна няня”. Обидва вони були тоді у стосунках, але без коливань залишили власні родини заради кохання один до одного.

Бурхливий роман

Заворотнюк пішла від чоловіка, бізнесмена Дмитра Стрюкова, Жигунов – від дружини Віри Новікової. Їхнє спільне життя тривало два роки, потім актриса захопилася своїм нинішнім чоловіком, фігуристом Петром Чернишовим.

Чутки про те, що Сергій Жигунов сильно страждав від розбитого серця не покидали заголовки таблоїдів.

Друг Жигунова художник Сергій Заграєвський був впевненим і не раз зазначав, що роман з Заворотнюк був найсильнішою любов’ю актора і найщасливішим періодом в його житті. З тих пір, як Анастасія пішла від Жигунова, він став зовсім іншим.

Заграєвський добре знав родину Жигунова і знав про особисте життя актора, оскільки вони були сусідами по дачному селищу. Після невдалого роману з Заворотнюк Жигунов повернувся до колишньої дружини Віри Новікової і назавжди змінився.

Копія Анастасії

Тепер в житті актора нова кохана і нова любовна історія. Чутки про те, що Сергій Жигунов знову залишив дружину  Віру Новикову з’явилися ріктому.

Шанувальники Заворотнюк відмічають феноменальну схожість між актрисою та новим коханням Жигунова. Чи це просто справа смаку?

З їхньої спільної московської квартири він переїхав в заміський будинок, який ділить з новою любов’ю – журналісткою Вікторією Ворожбіт.