Анастасії Заворотнюк вже значно краще: стало відомо, що допомогло «прекрасній няні» перемогти хворобу

Друзі акторки і телеведучої Анастасії Заворотнюк стверджують, що її стан почав покращуватися.

Зірка серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасія Заворотнюк продовжує боротися з пухлиною головного мозку, яку лікарі у неї виявили приблизно рік тому.

Однак, останнім часом стан акторки покращився, про це пишуть ЗМІ з посиланням на людей, які спілкуються з Заворотнюк.

Тривале лікування, яке проходила Настя, нарешті почало приносити позитивні результати.

Співачка Анна Калашникова розповідає, що Анастасія пішла на поправку.

«Вона може розмовляти, гуляти. Звичайно, Настя дещо змінилася зовні. Але, слава Богу, вона жива», – поділилася артистка.

Калашникова думає, що популярній акторці і ведучій стало краще не тільки завдяки стараннням медиків. Вона впевнена, що не останню роль в одужанні Насті зіграли її шанувальники.

«За Настю всі молилися. Якщо ви пам’ятаєте, близькі навіть влаштовували колективну молитву. Це дуже правильно: позитивна енергія творить дива», – розповіла Калашникова.

Адже актриса – дуже добра, позитивна і світла людина. Від неї йде світло, і всі це відчувають, каже подруга Насті.

За словами співачки, багато фанатів Насті регулярно ходили до храмів, замовляли їй Сорокоусти за здоров’я.

Анастасія Заворотнюк

Робила так і сама Калашникова. Вона розповіла журналістам, що поруч з зіркою зараз її мама, чоловік Петро Чернишов і діти.

Про одужання Заворотнюк говорять й інші знайомі знаменитості. Щоправда, вони кажуть, що зовні акторка дуже змінилася, хвороба наклала на чарівну зовнішність зірки свій страшний відбиток. Саме тому акторка і не викладає нових світлин.

За словами друзів, Настя вже думає про поверненню на сцену. Жінка мріє знову зніматися в кіно і на телебаченні. Але спочатку знаменитості доведеться пройти довгий період реабілітації.

Схожі статті