Анастасія Заворотнюк: як зараз живе онкохвора актриса та що про її стан кажуть рідні

Розповідаємо, як зараз живе всіма улюблена акторка Анастасія Заворотнюк, у якої діагностували рак.

Улюблена зірка серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасія Заворотнюк вже понад півтори року бореться зі страшною хворобою — гліобластома. Це найбільш розповсюджена та агресивна форма пухлини мозку. Про точний діагноз стало відомо у травні 2020 року. У такий тяжкий час актрису підтримують найближчі та найрідніші люди. Саме вони оберігають Анастасію від підступних репортерів та журналістів, яким цікавий стан акторки. Відтак в мережі немає жодного фото хворої Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Як зараз живе онкохвора Анастасія Заворотнюк

Чутки про страшну хворобу акторки ширяться мережею ще з кінця літа 2019 року. Прихильників насторожив той факт, що Анастасія вже довгий час не виходила на публіку. А на останньому опублікованому фото акторки шанувальники помітили дивний шрам на шиї. Такий роблять при біопсії — беруть зразки клітин або тканини, щоб вивчити під мікроскопом.

Шрам на шиї Анастасії Заворотнюк
Шрам на шиї Анастасії Заворотнюк

Через деякий час з’явились чутки про те, що Анастасія потрапила до реанімації. За словами інсайдерів, це сталось в кінці серпня. Після цього вона пережила трепанацію черепа в Німецькій лікарні і повернулася в Росію для подальшого лікування. Потім стало відомом, що після втручання утворилася вторинна гліобластома.

Вже у жовтні того ж року близьке оточення акторки виступили з заявою, що Анастасія справді хвора, однак діагноз повністю не розкривали. Це була їх єдина заява про стан Заворотнюк по цей час. У травні 2020 року було оголошено точний діагноз Заворотню. Його оголосив директор Інституту молекулярної біології РАН Олександр Макаров.

З її хворобою боряться сучасні нові технології і навіть розроблена спеціальна вакцина, якою лікують Анастасію.

Крім того медики заявили, що її зовнішність значно змінилась. Лікар порівняв вигляд акторки з хворою Жанною Фріске на катанці.

Хвора Жанна Фріске
Хвора Жанна Фріске

На даний момент Заворотнюк знаходиться дома в місті Крекшино, час від часу відвідуючи лікарню. Фахівці зазначили, що акторка не в тому стані, щоб показувати себе на публіку. Їй важко говорити і боротьба за життя продовжується.

Схожі статті